LIFESTYLE

Survivor 2: Σας παρουσιάζουμε τον Κύπριο που έκανε τον 2ο καλύτερο χρόνο στα Ολυμπιακά ακίνητα στο Γαλάτσι! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Survivor 2: Σας παρουσιάζουμε τον Κύπριο που έκανε τον 2ο καλύτερο χρόνο στα Ολυμπιακά ακίνητα στο Γαλάτσι! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Τούρκος υπεύθυνος της παραγωγής του Survivor με το πέρας των αγωνισμάτων του έδωσε συγχαρητήρια και του ανακοίνωσε ότι έκανε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο.

Ο λόγος για τον Αδάμο Δημητρίου, τον Λεμεσιανό καθηγητή πολεμικών τεχνών, ο οποίος διδάσκει karate και kick boxing και τα βράδια εργάζεται στις δημόσιες σχέσεις νυχτερινού μαγαζιού της συμπρωτεύουσας.

Ο Αδάμος Δημητρίου, σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός του, μετά το casting σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας, ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα.

Εκεί ακολούθησαν ακόμα  τρία casting. To ένα στα Ολυμπιακά Ακίνητα στο Γαλάτσι, όπου κατέγραψε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο από όλους τους διαγωνιζόμενους.

Στο τελευταίο casting σε πολύ γνωστό 5αστερο ξενοδοχείο της Αθήνας βρέθηκε με ακόμα 3 υποψήφιους παίκτες σε μια 15μελη επιτροπή, όπου βρισκόταν και ο Τούρκος παραγωγός, Acun Ilicali, αλλά και ο παρουσιαστής του Survivor, Σάκης Τανιμανίδης.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top