ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκπλήξεις!

Εκπλήξεις!

Αγία Νάπα, Οθέλλος Αθηαίνου και ΕΝΠ, είναι οι ομάδες που κατάφεραν να κάνουν το “μπαμ” και να εξασφάλισαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου.

Όταν έβγαλε η κληρωτίδα τα ζευγαρία της πρώτης φάσης του θεσμού, όλοι έλεγαν ότι ο Εθνικός Άχνας, η Αλκή αλλά και η ΑΕΛ, θα είχαν σχετικά εύκολο έργο κόντρα στις ομάδες της β’ κατηγορίας, όμως τελικά εκ των αποτελεσμάτων αποδείχθηκε το αντίθετο.

Όχι μόνο οι ομάδες από τα μεγάλα σαλόνια δεν είχαν εύκολο έργο… αλλά είδαν τον θεσμό του κυπέλλου να γίνεται όνειρο γι αυτές. Τώρα αν οι τρεις ομάδες που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση θα συνεχίσουν τις εκπλήξεις στον θεσμό και πιο μετά αυτό θα δείξει στην πορεία.

Πάντως η ΕΝΠ, ο Οθέλλος και η Αγία Νάπα, με τις προκρίσεις τους αυτές, έστειλαν ηχηρό μήνυμα στις υπόλοιπες ομάδες που είναι στον θεσμό ότι εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν. Σίγουρα όποια ομάδα κληρωθεί να αναμετρηθεί με τις “εκπλήξεις” του κυπέλλου, θα πρέπει να γνωρίζει ότι το έργο της δεν θα είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top