ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ VIDEO: Ο Sawiris 'κτυπήθηκε' στο SOHO αλλά λίγες ώρες μετά χόρευε… απτόητος στο πάρτι για τον θεμέλιο λίθο της μαρίνας της Αγ. Νάπας

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ VIDEO: Ο Sawiris 'κτυπήθηκε' στο SOHO αλλά λίγες ώρες μετά χόρευε… απτόητος στο πάρτι για τον θεμέλιο λίθο της μαρίνας της Αγ. Νάπας

Σημαντικό στοιχείο κατατέθηκε την Τετάρτη (13/12), στο πλαίσιο της εκδίκασης της υπόθεσης που αφορά τα όσα σημειώθηκαν στο νυκτερινό κέντρο SOHO της Αγίας Νάπας τα ξημερώματα της 30ης Σεπτεμβρίου του 2016.

Ως γνωστόν, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο επενδυτής του μεγαλεπήβολου έργου της Αγίας Νάπας Ναγκίμπ Σαουίρις, ενώ διασκέδαζε μαζί με φίλους και στενούς συνεργάτες του στο SOHO, ο ίδιος και η παρέα του δέχθηκαν επίθεση από άνδρες ασφαλείας του εν λόγω νυκτερινού κέντρου. Μάλιστα, ο Σαουίρις υποστήριξε ότι κτυπήθηκε στο πρόσωπο.

Στη δικάσιμο της Τετάρτης (13/12) στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου (Παραλίμνι), ωστόσο, η υπεράσπιση των κατηγορουμένων κατέθεσε οπτικό υλικό (VIDEO), που παρουσιάζει τον επενδυτή λίγες ώρες μετά το επεισόδιο, να χορεύει φανερά ευδιάθετος και χωρίς να φέρει κάποιον τραυματισμό στο πρόσωπο από τα κτυπήματα που όπως είχε πει δέχθηκε.

Συγκεκριμένα, ο Σαουίρις σε VIDEO που λήφθηκε από το πάρτι με αφορμή την κατάθεση του θεμέλιου λίθου της Αγίας Νάπας στις 30 Σεπτεμβρίου, εμφανίζεται να χορεύει δίπλα από κιθαρίστα.

Οι οκτώ κατηγορούμενοι εκπροσωπούνται από το δικηγορικό γραφείο Δημητρίου&Δημητρίου ΔΕΠΕ.

Δείτε το VIDEO ΕΔΩ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top