ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύο νίκες και μετά… η ενίσχυση!

Δύο νίκες και μετά… η ενίσχυση!

Η μεταγραφολογία μπορεί να βρίσκεται φόρτε της όμως στον ΑΠΟΕΛ βάζουν στην άκρη την ενίσχυση και σκέφτονται μόνο τα παιχνίδια με Σαλαμίνα και Ανόρθωση.

Οι γαλαζοκίτρινοι είναι γεγονός πως τις τελευταίες μέρες έχουν εντείνει τις προσπάθειες ενίσχυσης ωστόσο αυτές θα εντατικοποιηθούν μετά την Τετάρτη όταν θα ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχουν μέσα στο 2016.

Η ισοπαλία με την ΑΕΛ, οι χαμένοι δύο βαθμοί στην κούρσα του τίτλου είναι γεγονός πως βάζουν επιπλέον πίεση στους πρωταθλητές οι οποίοι παίζουν με την πλάτη στον τοίχο.

Η διαφορά από την κορυφή αυξήθηκε στους 8 βαθμούς με τον ΑΠΟΕΛ να χρειάζεται το απόλυτο με Σαλαμίνα και Ανόρθωση αλλά και στα δύο παιχνίδια που έχει λιγότερα για να μπορέσει να διατηρηθεί στις ψηλές θέσεις πίνακα.

Νίκη με καλή εμφάνιση

Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, η ομάδα του Γιώργου Δώνη προβλημάτισε κάπως με την απόδοση της ωστόσο δεν μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα λόγω και της κατάστασης που δημιουργήθηκε στον αγώνα.

Γι’ αυτό και ο Ελλαδίτης τεχνικός προσπάθησε κυρίως να αλλάξει το κλίμα που δημιουργήθηκε στην ομάδα με τα όσα έγιναν στο Τσίρειο ζητώντας όμως από τους παίκτες του να αλλάξουν την αγωνιστική τους συμπεριφορά ανεβάζοντας την απόδοση τους ώστε να μην δώσουν δικαιώματα στους υπόλοιπους να τους αμφισβητήσουν.

Το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα παρά τις δυσκολίες του αποτελεί τεράστια ευκαιρία να βγάλουν το καλό τους πρόσωπο, να κατακτήσουν τη νίκη και να πάνε με ανεβασμένη την ψυχολογία στο μεγάλο ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Εκτός Καρλάο και οι γνωστοί…

Ο Εφραίμ βρίσκεται πλέον στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και δεν αποκλείεται κόντρα στους ερυθρόλευκους να γράψει κάποια λεπτά συμμετοχής. Αντίθετα ο Καρλάο θα είναι εκτός όπως και οι γνωστοί Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Βινίσιους και Ιωάννου που είναι παροπλισμένοι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top