LIFESTYLE

'Ενας Κύπριος ανάμεσα στους επώνυμους που ετοιμάζουν βαλίτσες για το Survivor2 - VIDEO

'Ενας Κύπριος ανάμεσα στους επώνυμους που ετοιμάζουν βαλίτσες για το Survivor2 - VIDEO

Οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπερνούν τις 70.000, όμως φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι της τούρκικης παραγωγής ύστερα από κάστινγκ έχουν καταλήξει στα άτομα που θα συμμετέχουν του Survivor 2

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» στο Έψιλον, τα πρώτα ονόματα που βρίσκονται στο τελικό στάδιο για τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι και αναμένεται να τους δούμε στον Άγιο Δομίνικο να αγωνίζονται είναι οι:Στέλιος Κρητικός, Άνθιμος Ανανιάδης, Γιούρκας Σεϊταρίδης και Όλγα Φαρμάκη και ο Κυριάκος Πελεκάνος.

Σχετικό άρθρο: «Σιγουράκι» ο Πελεκάνος για το Survivor 2! Παρών και στα δοκιμαστικά της 4ης οντίσιον στα Ολυμπιακά ακίνητα στο Γαλάτσι

Ο Γιάννης Βαρδής, ο Σάββας Πούμπουρας και η Έλσα Τόλη ακούγεται ότι θα ετοιμάσουν και εκείνοι βαλίτσες αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα τα ονόματά τους!

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο LifenewsCy.com

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top