LIFESTYLE

Στα γόνατα για χάρη της Ευρυδίκης ο Κύπριος επώνυμος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στα γόνατα για χάρη της Ευρυδίκης ο Κύπριος επώνυμος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κυριολεκτικά γονάτισε ο πασίγνωστος, πλην ταλαντούχος, συμπατριώτης μας.

Στο "Hotel Ερμού" έκανε πρεμιέρα η Ευρυδίκη και οι φίλοι της την Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου, σε ένα μοναδικό "throwback party" φτιαγμένο για να χαρίσει ενέργεια και χαμόγελα τις Πέμπτες του Δεκέμβρη.

Με έμφαση στις αγαπημένες δεκαετίες 60’ς, 70’ς, 80’ς και 90’ς κάνουν ένα ανατρεπτικό ταξίδι στο χρόνο ενώνοντας το χθες με το σήμερα, παρέα με 6 καταπληκτικούς μουσικούς, τους Stereo Soul και special guests, ανάμεσα σ’αυτούς οι Καίτη Γαρμπή, Τζώρτζια (ΜΠΛΕ), Σοφία Βόσσου, Πασχάλης, Πέννυ Μπαλτατζή, Demy, Θωμαή Απέργη και πολλές ακόμα εκπλήξεις και στήνουν το πιο λαμπερό πάρτι των φετινών Χριστουγέννων.

Λίγο πριν την πρεμιέρα στα παρασκήνια του "Hotel Ερμού" εθεάθη ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο ταλαντούχος σχεδιαστής μόδας που αγαπήσαμε για τις δημιουργίες του και λατρέψαμε μέσα από το reality που παρακολουθούμε από το ΣΙΓΜΑ "My style rocks".

Στο στιγμιότυπο που ακολουθεί ο Κύπριος σχεδιαστής μόδας γονατιστός επιμελείται το look της Ευρυδίκης, ούτως ώστε να είναι άψογο το αποτέλεσμα.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top