ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Τιμητική διάκριση για την εταιρεία Marketway Ltd

Τιμητική διάκριση για την εταιρεία Marketway Ltd

Μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση γιορτάζει η εταιρεία Marketway Ltd, αφήνοντάς την ως παρακαταθήκη της, για τη χρονιά που αλλάζει, με μια έντυπη διαφήμιση που επιλέγηκε για να δημοσιευθεί ως μια από τις καλύτερες του κόσμου στο περιοδικό «Lürzer's Archive Magazine».

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Κύπρος, μαζί με την Marketway, έχει συμπεριληφθεί σε ένα από τα τεύχη του διεθνούς περιοδικού διαφήμισης, οπότε η διάκριση αυτή δεν είναι μόνο σημαντική για την εταιρεία αλλά και για ολόκληρη τη διαφημιστική κοινότητα της Κύπρου.

Η διάκριση για λογαριασμό της εταιρείας Marketway επετεύχθη στον 6ο και τελευταίο τόμο του περιοδικού για το 2017, το οποίο αποτελεί ένα από τα κορυφαία περιοδικά παγκόσμιας εμβέλειας που φιλοξενεί τις καλύτερες έντυπες διαφημίσεις απ’ όλον τον κόσμο.

Η ιδέα που κέρδισε μια θέση στην έκδοση του πασίγνωστου περιοδικού αφορά μια πρωτότυπη σύλληψη του Art Director της εταιρείας Marketway, Alessio Criscuoli με τίτλο “Some Wars You Never Hear About” στο πλαίσιο προώθησης του έργου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

Η καταχώρηση αποτελείται από δύο εικαστικά που αφορούν την τραγωδία δύο σχετικά άγνωστων πολέμων που μαίνονται σήμερα στην Αφρική και στις περιοχές της Μέσης Ανατολής αντίστοιχα, βασισμένα σε μια προσαρμογή της Guernica του γνωστού πίνακα του Πάμπλο Πικάσο.

Ο στόχος της εμπνευσμένης αυτής πρωτοβουλίας είναι να επικαιροποιήσει το αντιπολεμικό μήνυμα της Guernica και να προτρέψει το κοινό να στηρίξει οικονομικά τις προσπάθειες του Ερυθρού Σταυρού να ανακουφίσει τα θύματα των σύγχρονων πολέμων, η ύπαρξη των οποίων συχνά αποσιωπάται.

Η κα Βαρβάρα Λιλλήκα, Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας Marketway ανέφερε σχετικά: «Η επιλογή της συγκεκριμένης καταχώρησης στο περιοδικό Lürzer's Archive, ως μια από τις καλύτερες του κόσμου, αναδεικνύει τη δημιουργικότητα και τη συνέπεια που χαρακτηρίζει τις πρωτοβουλίες της εταιρείας και την ίδια στιγμή τοποθετεί την Κύπρο στο παγκόσμιο προσκήνιο, καθώς αποδεικνύεται ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο για δράσεις που εμπνέουν, μέσω των οποίων η Κύπρος μπορεί να διαπρέψει, να ξεχωρίσει και να προβληθεί.»

Κλείνοντας, η κα Λιλλήκα εξέφρασε την περηφάνια της για τη δεύτερη αυτή διάκριση της εταιρείας τον τελευταίο χρόνο, ενώ ευχαρίστησε την ομάδα που με τη δημιουργικότητα της, αναδεικνύει όχι μόνο το όνομα της εταιρείας αλλά και της χώρας ολόκληρης.

Η ομάδα η οποία δημιούργησε την προωθητική πρωτοβουλία που κέρδισε την καταχώρηση για λογαριασμό της εταιρείας Marketway αποτελείται από τους: Alessio Criscuoli (Creative/Art Director), Giuseppe Truscelli (Illustrator), Konstantinos Arkadiou (Copywriter).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top