ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΑΕ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ: Κατήγγειλε τον Δήμαρχο Αγ. Νάπας για πλαστογραφία και όχι μόνο η μητέρα του δολοφονηθέντος Φ. Καλοψιδιώτη

ΤΑΕ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ: Κατήγγειλε τον Δήμαρχο Αγ. Νάπας για πλαστογραφία και όχι μόνο η μητέρα του δολοφονηθέντος Φ. Καλοψιδιώτη

Σε καταγγελία στο ΤΑΕ Αρχηγείου σε βάρος του Δημάρχου Αγίας Νάπας, Γιάννη Καρούσου, προέβη το πρωί της Παρασκευής (15/12) η Κούλλα Θεοφάνους, μητέρα του δολοφονηθέντος Φάνου Καλοψιδιώτη (βλ. τετραπλό φονικό, 23/06/2016).

Του Φάνη Μακρίδη

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της καταγγελίας της κας Θεοφάνους και τις θέσεις που προβάλλει, ο κ. Καρούσος προέβη παρανόμως σε παραποίηση συμφωνίας που είχε η οικογένεια της για αξιοποίηση τεμαχίου γης, στο οποίο στεγάζεται το υποστατικό «Καφενείο», το οποίο λειτουργεί η οικογένειά της εδώ και χρόνια.

Η κα Κούλλα Θεοφάνους, στην καταγγελία της υποστηρίζει ότι αν και το 2016 είχε γίνει συμφωνία προκειμένου το τεμάχιο γης να αξιοποιείται από την οικογένειά της για διάστημα πέραν των πέντε ετών, εντούτοις ο κ. Καρούσος «χωρίς καμία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου , καθ’ υπέρβαση εξουσίας και με σκοπό την εξαπάτηση και την καταδολίευση μου ετοίμασε και υπέγραψε μαζί με την Ιερά Μητρόπολη ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ –ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, μια συμφωνία μίσθωσης ακινήτου ημερομηνίας 16/12/2014, παράνομα και δόλια παραποίησαν την ημερομηνία της και αντί να φέρει η πιο πάνω συμφωνία ημερομηνία του 2016 την αλλοίωσαν και έβαλαν ως ημερομηνία της συμφωνίας την 16/12/2014 με μοναδικό σκοπό να καταδολιεύσει τα νόμιμα δικαιώματα μου ως θέσμιας ενοικίαστριας του ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ».

Σε άλλο σημείο της γραπτής καταγγελίας της η κα Θεοφάνους, καταλογίζει δόλο στον κ. Καρούσο, σημειώνοντας πως «με σκοπιμότητα ήθελε να καταδολιεύσει τα νόμιμα δικαιώματα μου ως θέσμια ενοικιάστρια του υποστατικού ΚΑΦΕΝΕΙΟ».

Προσθέτει ακόμη ότι ο κ. Καρούσος χρησιμοποίησε το «κατασκευασμένο έγγραφο» που επικαλείται, για να εκδώσει διάταγμα με το οποίο διατάσσεται να παραδώσει το υποστατικό με την ονομασία «Καφενείο», για το οποίο όπως η καταγγέλλουσα σημειώνει ξόδεψε πέραν των 500.000 ευρώ σε ανακαινίσεις, εξοπλισμό και επίπλωση.

Στην επιστολή/καταγγελία της προς το ΤΑΕ Αρχηγείου καταλήγει σημειώνοντας τα ακόλουθα: «Σας καλώ, χωρίς χρονοτριβή, να διερευνήσετε άμεσα τις καταγγελίες μου εναντίον του Δημάρχου Αγίας Νάπας Γιάννη Καρούσο, γιατί ο Δήμαρχος έχει διαπράξει σοβαρά Ποινικά αδικήματα, που στόχο είχαν να με αναγκάσει να παραδώσω την επιχείρηση μου ΚΑΦΕΝΕΙΟ πίσω στον Δήμο, ενεργώντας με κατάχρηση εξουσίας».

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnlineο ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, Γιάννης Καρούσος, ανέφερε ότι δεν έχει καμιά γνώσιν σε βάρος του καταγγελίας. Πρόσθεσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Δήμου είναι ενήμερο για όσες ενέργειες έχουν γίνει σε σχέση με το υποστατικό.

«Το υποστατικό ανήκει στον Δήμο. Έχει λήξει η άδεια χρήσης του από το 2015 και το Δημαρχείο αποφάσισε να μην την ανανεώσει. Από εκεί και πέρα το θέμα θα λυθεί στα δικαστήρια όπου έχουμε προσφύγει, αφού έχουμε διαφορές. Η ανάπτυξη εντός του ακινήτου, ανήκει στον Δήμο από το 1994» συμπλήρωσε ο κ. Καρούσος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top