ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ένα γκολ νωρίς… για να αποφύγει τα καρδιοχτύπια!

Ένα γκολ νωρίς… για να αποφύγει τα καρδιοχτύπια!

Η Ανόρθωση ανεβάζει ρυθμούς ενόψει του επικειμένου της παιχνιδιού με τον Άρη Λεμεσού στο Τσίρειο στάδιο.

Η «Κυρία» ναι μεν είναι το μεγάλο φαβορί κόντρα στην «ελαφρά ταξιαρχία» όμως αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, καθώς η ομάδα του Ρόνι Λέβι θα πρέπει αυτό να το επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο μέσα στο γήπεδο.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τούμπας

Οι τελευταίες νίκες της Βαρωσιώτικης ομάδας με Νέα Σαλαμίνα και Αλκή μπορεί να ήρθαν δύσκολα και με αγχωτικό τρόπο, όμως ήταν πάρα πολύ σημαντικές, αφού έδωσαν μια νέα δυναμική στο συγκρότημα του Ισραηλινού τεχνικού.

Η «Κυρία»  στα δύο προηγούμενα παιχνίδια που έδωσε στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, μπορεί να είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες όμως έδειχνε να αδυνατούσε να φτάσει εύκολα στο γκολ με αποτέλεσμα να πάρει νίκες με «ψυχοβγαλτικό» τρόπο.

Αυτό σίγουρα είναι ένα θέμα που προβλημάτισε έντονα τον Ρόνι Λέβι και όλη την βδομάδα μέσα από τις προπονήσεις της ομάδας του, δούλεψε αρκετά στο τελείωμα των φάσεων, έτσι ώστε η Ανόρθωση να μπορέσει να βρει τις λύσεις στο εύκολο γκολ κάτι που της λείπει τα τελευταία παιχνίδια.

Ναι μεν μπορεί να λέμε και να γράφουμε ότι η Ανόρθωση βγάζει πάθος μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και μαζεύει βαθμούς όμως… όταν γίνεται αυτό πολλές φορές, κάποια στιγμή μπορεί να την «πατήσει», κάτι που σίγουρα δεν θέλει να το δει ο Ρόνι Λέβι, ο οποίος παίρνει τα μέτρα του.

Τα κίνητρα της Ανόρθωσης για νίκη με τον Άρη Λεμεσού είναι τεράστια, καθώς μετά το παιχνίδι του Τσιρείου, για την ομάδα της Αμμοχώστου ακολουθεί το δύσκολο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Σίγουρα η «Κυρία», θέλει να περάσει αλώβητη και χωρίς περιπέτειες από την Λεμεσό, έτσι ώστε να πάει στο ματς με τους «γαλαζοκίτρινους», φορτσάτη και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Παλάνγκα και ο Παπαδόπουλος θα είναι εκτός λόγω τραυματισμών, με τον Ρόνι Λέβι να ετοιμάζει τα πλάνα του για το ματς με τον Άρη, έχοντας στο μυαλό του να κάνει κάποιες αλλαγές ενόψει και του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ μεσοβδόμαδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top