ΠΑΡΑ-THEMA

ΚΥΠΡΟΣ: Μέχρι και τα αυτοκίνητα μπήκαν στο πνεύμα των Χριστουγέννων – Ο οδηγός με την πιο ευφάνταστη διακόσμηση για «βραβείο» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Μέχρι και τα αυτοκίνητα μπήκαν στο πνεύμα των Χριστουγέννων – Ο οδηγός με την πιο ευφάνταστη διακόσμηση για «βραβείο» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, με τις πλατείες, τους δρόμους και τις κυριότερες εμπορικές οδούς του νησιού να φορούν τα γιορτινά τους μέρες τώρα. Τι είναι όμως αυτό που έλειπε όπως για να νοιώσουμε ότι έφτασαν τα σύγχρονα, “παραδοσιακά” Χριστούγεννα;

Όπως θα δείτε και στις πιο κάτω φωτογραφίες, τα οχήματα των Κυπρίων έχουν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη δημιουργία χριστουγεννιάτικου κλίματος.


Ένας συμπολίτης μας στην προτεύουσα, φαίνεται να μην διέθετε μεταφορικό μέσο για να μεταφέρει το φυσικό του χριστουγεννιάτικο δέντρο και έτσι αποφάσισε να ζητήσει από κάποιο ταξί να βοηθήσει, όπως και έγινε.

 

Η πιο πάνω φωτογραφία δημοσιεύτηκε στην ομάδα του Facebook, “Ο Γάρος της Ημέρας”, με ένα χρήστη του Facebook να δημοσιεύει στα σχόλια ακόμα μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ακόμα ένα όχημα πολυτελείας να μεταφέρει φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο της Λεμεσού.

Μια τρίτη φωτογραφία, αυτή τη φορά από τη σελίδα “I Love Cyprus ΡΕ” δείχνει ακόμα ένα όχημα, του οποίου ο οδηγός πρέπει να τιμηθεί για την πιο ευφάνταστη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση οχήματος, αφού εκτός από τα κέρατα τύπου “Ρούντολφ το ελαφάκι” έχει τοποθετήσει ένα μικρό στολισμένο δεντράκι στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του.

Χρίστος Ζήνωνος

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top