ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο ΑΣΙΛ έβαλε «στοπ» στο σερί της Αναγέννησης

Ο ΑΣΙΛ έβαλε «στοπ» στο σερί της Αναγέννησης

Σε παιχνίδι που έγινε στο ΓΣΖ (λόγω του ότι ήταν τηλεοπτικό) ο ΑΣΙΛ και η Αναγέννηση Δερύνειας, έμειναν στην ισοπαλία με 2-2 και κέρδισαν από ένα βαθμό για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας.

Η Αναγέννηση Δερύνειας άνοιξε το σκορ με τον Κέμπε στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης όμως το συγκρότημα του Βέσκου Μιχαήλοβιτς κατάφερε να κάνει την ανατροπή.

Στο 13ο λεπτό ο Νικολάου έφερε το παιχνίδι στα ίσα και στο 25ο λεπτό με  εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μιχαήλ έκανε το 2-1. Ο Κέμπε με τον ίδιο τρόπο πέτυχε το δεύτερο προσωπικό γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα στο 37ο λεπτό.

Οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο κυνήγησαν το τρίτο γκολ όμως δεν τα κατάφεραν και έτσι το παιχνίδι τέλειωσε στην ισοπαλία. Η Αναγέννηση παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με 26 βαθμούς, όμως ο ΑΣΙΛ σταμάτησε το νικηφόρο σερί των οχτώ αγωνιστικών.

ΑΣΙΛ: Κωνσταντίνου, Θεοδώρου, Μπογκτάν, Πίντο, Κυριάκου, Μιχαήλ, Παύλου, Καστάνας, Πιτταράς, Νικολάου, Κουντουρέτης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Μάστρου, Φωτίου, Φίλγκεϊτ, Γιαννακού, Θεράπωντος, Γκαντάτσια, Κουλούρης, Ευσταθίου, Βλασόπουλος, Κέμπε, Σιόν

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top