ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έτοιμοι… να συνεχίσουν το σερί τους!

Έτοιμοι… να συνεχίσουν το σερί τους!

H AEK φιγουράρει μόνη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 35βαθμούς και σίγουρα θέλει αυτό να το κάνει και μετά το παιχνίδι της με τον Ερμή Αραδίππου.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τούμπας

Η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ είναι σε εξαιρετική φόρμα τον τελευταίο καιρό καθώς σε 10 σερί παιχνίδια δεν έχει δεχθεί την ήττα, κάτι που ανέβασε την Λαρνακιώτικη ομάδα όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά.

Οι «κιτρινοπράσινοι» την ερχόμενη Κυριακή (17/12) θα φιλοξενήσουν στην «ΑΕΚ Αρένα» τους «φτεροπόδαρους» με τη νίκη να για το συγκρότημα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ να είναι ο αδιαπραγμάτευτος στόχος.

Σίγουρα η ομάδα της Λάρνακας θα κατέβει στο γήπεδο έχοντας ως φάρο το παιχνίδι του πρώτου γύρου κόντρα στον Ερμή, και θα προσπαθήσει να επιβληθεί του αντιπάλου για να πάρει τη νίκη που τόσο χρειάζεται.

Το κίνητρο για την ΑΕΚ θα είναι διπλό στο ματς με τον Ερμή Αραδίππου. Η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ θα προσπαθήσει με ενδεχόμενη νίκη της, θα προσπαθήσει να κρατήσει το σερί των επιτυχημένων αποτελεσμάτων της, έτσι ώστε να μπορέσει να πάει στο ντέρμπι με την ΑΕΛ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για να «χτυπήσει» το διπλό και να μείνει στην κορυφή και μετά το τέλος του 2017.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Χέφελ και ο Τρουγιόλς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και έτσι δεν θα δηλώσουν παρών στο ματς της Κυριακής όπως επίσης και ο τιμωρημένος λόγω καρτών Λαμπάν.

Ο Βάσκος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι της Κυριακής και δεν αποκλείεται να δούμε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, με τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ να έχει και κατά νου, την δύσκολη έξοδο στην Λεμεσό για το ματς με την ΑΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top