LIFESTYLE

Συγκινεί ο Λουκάς Φουρλάς για το Παιδοογκολογικό: «Κάθε μωρό που σώζεται είναι λες και σώζεται το δικό μου»

Συγκινεί ο Λουκάς Φουρλάς για το Παιδοογκολογικό: «Κάθε μωρό που σώζεται είναι λες και σώζεται το δικό μου»

Συνέντευξη του Λουκά Φουρλά, φιλοξενείται το Σάββατο 16/12 στο περιοδικό Down Town, όπου ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για την πρωτοβουλία που έλαβε να κολυμπίσει στις 23 Δεκεμβρίου με τους ΟΥΚ, για να συγκεντρώσουν χρήματα για τις οικογένειες παιδιών που δίνουν τον δικό τους αγώνα στο Παιδοογκολογικό του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Ο δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Χάμπαλη, ο οποίος ήταν αυτός που ανέλαβε την συνέντευξη του Λουκά Φουρλά, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις και τις εκφράσεις του συνεντευξιαζόμενού του.

«Ο πόνος ήταν ζωγραφισμένος στα μάτια του» αναφέρει ο Κωνσταντίνος, για να προσθέσει ότι, «υπήρχαν στιγμές που η φωνή του (Φουρλά) έτρεμε, κυρίως όταν μιλούσε για την πρωτοβουλία του να κολυμπήσει στις 23 Δεκεμβρίου με την επίλεκτη ομάδα βατραχανθρώπων των ΟΥΚ, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για όλες εκείνες τις οικογένειες που τα παιδιά τους δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα στην Παιδοογκολική Κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου», επίσης, ο δημοσιογράφος ανάφερε ότι ο Λουκάς, ήταν διστακτικός γι’ αυτή τη συνέντευξη.

Ο Λουκάς Φουρλάς, σχετικά με την πρωτοβουλία που έλαβε να κολυμπήσει στις 23 Δεκεμβρίου, για τις οικογένειες του Παιδοογκολογικού, ανάφερε, «Ήταν μια προσωπική πρωτοβουλία με μοναδικό σκοπό να βοηθηθούν οικογένειες που έχουν μωρά στο Παιδιοογκολογικό ή που βρίσκονται στο εξωτερικό για θεραπεία. Επειδή οι ανάγκες είναι πάρα πολλές θεώρησα ότι πρέπει να συνεισφέρω με όποιον τρόπο μπορώ. Ανέλαβα λοιπών την πρωτοβουλία να οργανώσω μια εκδήλωση υπό την αιγίδα του Ιδρύματος «Ελπίδα», με σκοπό να μαζέψουμε χρήματα για τα μωρά με καρκίνο και λευχαιμία».

Ερωτηθείς ο Λουκάς Φουρλάς για το αν είναι ένας τρόπος να ξεπεράσει τον δικό του πόνο, ο ίδιος απάντησε λέγοντας: «Ίσως είναι μια προσπάθεια να πάρεις μέσα από την προσφορά. Κι εγώ έχω μάθει να δίνω ένα και να ανταμείβομαι στο πενταπλάσιο».

Απαντώντας μάλιστα στην ερώτηση του δημοσιογράφου, για το τί είναι αυτό που τον κάνει να ελπίζει ότι θα έχει επιτυχία αυτή η προσπάθεια, ο Λουκάς απάντησε ότι, «το να σωθούν όλα αυτά τα μωρά που δίνουν καθημερινά τον προσωπικό τους αγώνα και τον στεκόμαστε δίπλα στις οικογένειές τους», ενώ όταν ρωτήθηκε για το τι σημαίνει για τον ίδιο αυτό, απάντησε ότι, «για μένα, κάθε μωρό που σώζεται στο Παιδοογκολογικό είναι λες και σώζεται το δικό μου».

* Η κεντρική φωτογραφία είναι από την φωτογράφιση που έγινε για το περιοδικό Down Town. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top