ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το φοβερό ξεκίνημα, η «βύθιση» και… οι σκέψεις για επαναπατρισμό!

Το φοβερό ξεκίνημα, η «βύθιση» και… οι σκέψεις για επαναπατρισμό!

Μετά το καλό του ξεκίνημα (3 γκολ σε 4 ματς) ο Γιάννης Γιαννιώτας έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, με τον διεθνή εξτρέμ να γίνεται θέμα στην Ισπανία. Τι γίνεται με τον Ολυμπιακό.

Ξεκίνησε τη σεζόν όντας στις βασικές επιλογές του Σέζαρ Σαμπέντρο, σταδιακά άρχισε να χρησιμοποιείται λιγότερο και πλέον μετρά δύο συνεχόμενα ματς όπου έμεινε στον πάγκο και δεν έπαιξε λεπτό. Η παρουσία του Γιάννη Γιαννιώτα στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ έχει γίνει θέμα στο Blanquivioletas.com, μια ιστοσελίδα που καταπιάνεται με το σύλλογο της Segunda Division και αναρωτιέται τι συμβαίνει με τον Έλληνα εξτρέμ.

«Μετά από τα τρία γκολ στα τέσσερα πρώτα του παιχνίδια ο ρόλος του έχει γίνει δευτερεύων. Δεν υπήρχε τίποτα που να προμηνύει την εξέλιξη αυτή, είναι ένας παίκτης που όποτε αγωνίζεται δίνει το κάτι διαφορετικό», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ο 24χρονος εξτρέμ ξεκίνησε για τελευταία φορά βασικός σε ματς της Segunda στις 15 Οκτωβρίου κόντρα στην Αλμερία και έκτοτε παίρνει χρόνο κατά βάση στο Κύπελλο (215 από τα 270 λεπτά), έχοντας αγωνιστεί στο πρωτάθλημα μόλις 117 από τα 630 λεπτά.

«Αναμφισβήτητα οι αριθμοί αυτοί δεν είναι οι καλύτεροι δυνατοί για έναν διεθνή ποδοσφαιριστή που επιδιώκει να βρει τη θέση του την επόμενη σεζόν στο σύλλογο από όπου προέρχεται, τον πανίσχυρο Ολυμπιακό», προσθέτει το άρθρο.

Ο Γιαννιώτας, γεννημένος στις 29 Απριλίου του 1993 στην Χαλκιδική, αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό την 1η Ιουλίου του 2015, με τους Ερυθρόλευκους να πληρώνουν περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ στην Φορτούνα Ντίσελντορφ προκειμένου να τον επαναπατρίσουν.

Έπαιξε σε ένα ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά στις 28 Οκτωβρίου (21 λεπτά), αυτή ήταν όμως και η μοναδική του εμφάνιση με τους Πειραιώτες, καθώς τον επόμενο ενάμισι χρόνο αγωνίστηκε υπό τη μορφή δανεισμό στον ΑΠΟΕΛ (60 συμ., 13 γκολ, 7 ασίστ).

Στην προετοιμασία του περασμένου καλοκαιριού ο Μπέσνικ Χάσι έγινε ο τρίτος προπονητής που τον κόβει από το ρόστερ (είχαν προηγηθεί Μάρκο Σίλβα και Βίκτορ Σάντσεθ), με αποτέλεσμα να δοθεί εκ νέου δανεικός, αυτή τη φορά στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ.

Πλέον στον πάγκο του Ολυμπιακού κάθεται ο Τάκης Λεμονής και οι επικείμενες προσθαφαιρέσεις του Γενάρη έχουν βάλει στην εξίσωση τον Γιαννιώτα, όπως σας έχει μεταφέρει to10.gr. 

Το όνομα του διεθνή εξτρέμ, δεδομένου ότι δεν αγωνίζεται όσο θα ήθελε, θα πέσει τις επόμενες ημέρες στο τραπέζι του Ολυμπιακού προκειμένου να αποφασιστεί το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στη β’ Ισπανίας, αν θα δοθεί αλλού δανεικός ή αν θα ενταχθεί στο ρόστερ των Πειραιωτών ενόψει της συνέχειας.

to10.gr

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top