ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΕΡΒΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ: Η στάση του 43χρονου που εκδόθηκε στην Κύπρο απέναντι στους ανακριτές

ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΕΡΒΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ: Η στάση του 43χρονου που εκδόθηκε στην Κύπρο απέναντι στους ανακριτές

Σφίγγα παρουσιάζεται ο 43χρονος που θεωρείται ύποπτος για σχεδιαζόμενη δολοφονική ενέργεια σε βάρος του επιχειρηματία Αλέξη Μαυρομιχάλη και των συνεργατών του Χρίστου Τσιάκκα και Ιωσήφ Ιωσήφ.

Του Φάνη Μακρίδη

Μέχρι στιγμής, είναι ιδιαίτερα φειδωλός στα όσα λέει στους ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου που χειρίζονται την υπόθεση, ενώ δεν δείχνει διατεθειμένος να πει οτιδήποτε χωρίς την παρουσία δικηγόρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα χέρια της Κυπριακής Αστυνομίας ο ενας εκ των δυο Σέρβων εκτελεστών

Και είναι λογικό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στα όσα λέει, καθώς η έκδοσή του στην Κύπρο ήταν το πιο πιθανό σενάριο μετά την προ μερικών μηνών σύλληψή του στα σύνορα της Σερβίας με τα Σκόπια. Η σύλληψή του έγινε προ μηνών, ήταν προετοιμασμένος για την έκδοσή του και με απλά λόγια αυτή η εξέλιξη δεν τον βρίσκει προ εκπλήξεως. Δεν πρόκειται να μιλήσει εύκολα.

Εδώ να σημειωθεί ότι εδώ και μήνες έχει ήδη συλληφθεί στην Ρωσία και ο φερόμενος ως συνεργός του πρώτου. Ωστόσο, εκκρεμούν ακόμη οι διαδικασίες για έκδοσή του στην Κύπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα χέρια της Αστυνομίας δύο Σέρβοι εκτελεστές - Βάσει πληροφοριών σχεδίαζαν την δολοφονία του Αλέξη Μαυρομιχάλη

Θυμίζουμε ότι οι δυο προαναφερθέντες είναι ύποπτοι για την «υπόθεση της Ιντερπόλ», όπως χαρακτηρίστηκε από τον κυπριακό έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο. Την υπόθεση είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας το ThemaOnline στις 28 Απριλίου του 2016.

28/04/2016 - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Πληροφορία της Ιντερπόλ για Σέρβους εκτελεστές στην Κύπρο διέρρευσε αμέσως στον υπόκοσμο!

Όσο για τον Σέρβο που φέρεται να προσέλαβε τους δυο προαναφερθέντες, παραμένει άφαντος για την ώρα.

Ο τελευταίος σύμφωνα με τις μαρτυρίες και τις πληροφορίες, φέρεται να έλαβε 100.000 ευρώ για τον φόνο του Αλέξη Μαυρομιχάλη, του Χρίστου Τσιάκκα και του Ιωσήφ Ιωσήφ. Οι δυο Σέρβοι εκτελεστές είχαν έρθει στην Κύπρο ήδη μέσω του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου (30/03/2016) και είχαν θεαθεί (31/03/2016) να κινούνται ύποπτα έξω από καφετέρια στην οποία σύχναζε ο Αλέξης Μαυρομιχάλης και οι φίλοι του.

ΣΕΡΒΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ: Ακόμη 8 μέρες κράτηση για τους τρείς ύποπτους – Σύλληψη ενός εκ των τεσσάρων στην Σερβία

Φέρονται να είχαν μελετήσει όλες του τις κινήσεις, ενώ γνώριζαν πόσοι τον συνόδευαν και πώς διακινείτο.

Τελικά όταν ήρθαν για δεύτερη φορά στο νησί μας (16/04/2016) προκειμένου να εκτελέσουν το σχεδιαζόμενο έγκλημα, απετράπησαν αφού τους ενημέρωσαν ότι είναι γνωστό τι ακριβώς ήρθαν να κάνουν στην Κύπρο. Η κυπριακή Αστυνομία τότε δεν είχε αξιοποιήσει σωστά τις πληροφορίες και δεν κινήθηκε για να τους συλλάβει. Επιπλέον, πέραν του ότι οι πληροφορίες που είχαν δοθεί από την Interpol Σερβίας για το σχεδιαζόμενο έγκλημα δεν είχαν αξιοποιηθεί σωστά, είχαν διαρρεύσει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top