ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Περηφάνια, κάλεσμα στον κόσμο και καμία αναφορά στη διαιτησία

Περηφάνια, κάλεσμα στον κόσμο και καμία αναφορά στη διαιτησία

Η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει την περηφάνια της για την χθεσινή εμφάνιση των “ερυθρολεύκων” απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της Αμμοχωστιανής ομάδας ενόψει της συνέχειας.

Σημειώνουμε ότι στην ανακοίνωση της Νέας Σαλαμίνας δεν υπάρχει ούτε λέξη για τη διαιτησία.

Το λέμε με αφορμή το “ξέσπασμα” οπαδών της στα social media, κυρίως για τη φάση του δεύτερου γκολ του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

“Η εμφάνιση της ομάδας μας στον χθεσινό αγώνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, μας γεμίζει υπερηφάνια, αλλά στέλνει και αισιόδοξα μηνύματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Πρέπει από σήμερα να αφήσουμε πίσω το χθεσινό παιχνίδι και να κοιτάξουμε μπροστά, στον δύσκολο αγώνα που ακολουθεί με τη Δόξα Κατωκοπιάς στην έδρα μας, στο da Noi Αμμόχωστος Επιστροφή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου κάνει ανοικτό κάλεσμα στον ΜΕΓΑΛΟ κόσμο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, για να δώσει δυναμικά το παρών του στο γήπεδο μας, στηρίζοντας την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας για να κερδίσουμε ξανά ΟΛΟΙ μαζί, ακόμη μια σημαντική μάχη.

Δύναμη της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ήταν πάντα ο κόσμος της και καλούμαστε να το αποδείξουμε την Πέμπτη στις 17:00, στο δικό μας, προσωρινά, σπίτι.

Στα δύσκολα δηλώνουμε ΠΑΡΩΝ!!”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top