ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Στοπ» από τον ΟΦΗ στο σερί νικών του Άρη!

«Στοπ» από τον ΟΦΗ στο σερί νικών του Άρη!

Αρης και ΟΦΗ μοιράστηκαν από ένα βαθμό στο ντέρμπι του “Κλεάνθης Βικελίδης”, με τις δύο ομάδες να μην εκμεταλλεύονται το καλό τους ημίχρονο, με τους Κρητικούς να παίρνουν έναν υπερπολύτιμο βαθμό, βάζοντας παράλληλα… στοπ στο σερί νικών των “κιτρίνων” στο πρωτάθλημα της Football League.

Το σκηνικό στις εξέδρες του “Κλεάνθης Βικελίδης” θύμιζε αγώνα… Super League. Περίπου 15.000 φίλοι του Αρη (σ.σ. ανάμεσά του και 30 ηρωικοί οπαδοί του ΟΦΗ), δημιούργησαν μία καταπληκτική ατμόσφαιρα, δίνοντας ξεχωριστό…χρώμα σε ένα παιχνίδι ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες που έχουν ως στόχο τους να επανέλθουν στην μεγάλη κατηγορία.

Ο κοινός στόχος των δύο τεχνικών

Δημήτρης Σπανός και Νίκος Παπαδόπουλος παρέταξαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου όλα τα…. όπλα τους. Από τη μία ο Αρης, ήθελε να συνεχίσει με… φόρα στο πρωτάθλημα, έχοντας ως στόχο να συνεχίσει το αήττητο σερί του, από την άλλη ο ΟΦΗ ήθελε να πετύχει ένα… ηχηρό διπλο που θα τον έβαζε για τα καλά και πάλι σε τροχιά ανόδου.

Ο Αρης την κατοχή, ο ΟΦΗ τις πιο ουσιαστικές ευκαιρίες

Το πρώτο 45λεπτο μπορεί να μην είχε τις μεγάλες φάσεις για τις δύο ομάδες, είχε όμως πάθος, ένταση και γενικώς όλα τα στοιχεία του ντέρμπι. Οι “κίτρινοι” ναι μεν είχαν την κατοχή της μπάλας, ο ΟΦΗ ήταν όμως αυτός που έφτασε πιο κοντά με αξιώσεις στο γκολ.

Η πρώτη καλή στιγμή των Κρητικών στο παιχνίδι, ήταν με τον Λεάλ, όταν το σουτ του Αργεντινού, “έσκασε” μπροστά στον Καντιμοίρη με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να βρίσκει και στο δοκάρι της εστίας του Αρη.

Η δεύτερη καλή στιγμή για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, ανήκε στον Δημήτρη Μάνο, που με πλασέ στο 33′ από πλάγια θέση δεν βρήκε στόχο με τη μπάλα να καταήγει άουτ.

Ο Αρης που είχε και πάλι σε… κέφια τον Δημήτρη Πλατέλλα, απείλησε κυρίως από τα δεξιά με τον Ελληνα μεσοεπιθετικό σε μία από τις ατομικές προσπάθειές του να απειλεί στο 38′ την εστία του Στρέζου.

“Απείλησε”, αλλά δεν σκόραρε ο Αρης

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όπως συνήθως συμβαίνει σε όλα τα φετινά παιχνίδια του Αρη, οι “κίτρινοι” ηταν πολύ πιο επιθετικοί και έψαξαν με αξιώσεις το γκολ.

Μόλις στο 48′ ο Μπάμπης Παυλίδης δοκίμασε το πόδι του, όμως ο Στρέζος έδιωξε εντυπωσιακά την μπάλα σε κόρνερ.

Οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού που (γενικώς) πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο, απείλησαν εκ νέου στο 61′ αυτή τη φορά από στημένη φάση με τον Δεληζήση από κοντινή απόσταση να μην μπορεί να νικήσει τον Καντιμοίρη.

Ο ΟΦΗ που δεν απείλησε ποτέ στο δεύτερο μέρος, ισορρόπησε το παιχνίδι και προσπάθησε με “νύχια και με δόντια” να κρατήσει το μηδέν στην εστία του, έχοντας μία και μοναδική ευκαιρία να “κλέψουν” τη νίκη με το σουτ του Χαντί να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ ο Καντιμοίρης στο 86′.

Τελικώς, το 0-0 δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο και ένα βαθμό, σε ένα αποτέλεσμα που αφήνει σαφώς πιο ικανοποιημένη την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, που υποχρέωσε τον Αρη στην πρώτη απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Πλατέλλας (87′ Ντούνης), Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Παυλίδης (80′ Μιλούνοβιτς), Πασάς (56′ Μπαργκάν).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Λεάλ (72′ Χαντί), Κουσκουνάς (65′ Κουτσιανικούλης), Μάνος, Παπαστεριανός (87′ Ρούσσος), Κομεσίδης, Όγκμποε, Ζιαμπάρης, Μπολάκης, Ποτουρίδης.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαχητικό F-16 συνετρίβη σε εθνικό πάρκο των ΗΠΑ - Η κατάσταση υγείας του πιλότου

Μεγάλη Τετάρτη υπό την «σκιά» της Εργατικής Πρωτομαγιάς: Οι αγώνες για το 8ωρο και το πώς ξεκίνησε στην Κύπρο

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα

Άφιξη μεταναστών: Έφτασαν με ταχύπλοο σκάφος στον κατεχόμενο Λιμνίτη και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές



Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Η διασύνδεση του Κυπριακού με τα ευρωτουρκικά ήταν και παραμένει μία από τις επιδιώξεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος ξεκίνησε εδώ και μήνες ένα μαραθώνιο επαφών με ηγέτες της ΕΕ φτάνοντας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τον περασμένο Απρίλιο όπου σύμφωνα με την κυβέρνηση, υλοποιήθηκε ο στόχος που έθεσε από την αρχή, δηλαδή η διασύνδεση των ευρωτουρκικών με την πρόοδο στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top