ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καλπάζει η Λάρισα, «φρένο» σε Αστέρα από τον Παναιτωλικό!

Καλπάζει η Λάρισα, «φρένο» σε Αστέρα από τον Παναιτωλικό!

«Καθάρισε» και τη Λαμία η ΑΕΛ. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντέλετιτς, η ομάδα της Λάρισας επικράτησε 2-0 στο ΔΑΚ και πλέον αρχίζει να εδραιώνεται στο πάνω μισό της Super League.

Το πήρε κι αυτό!

Μια εβδομάδα μετά τη νίκη επί της Ξάνθης με γκολ στα χασομέρια, η ΑΕΛ (με τον Φυντάνη να μην είναι στον πάγκο λόγω της τιμωρίας του) επικράτησε εύκολα 2-0 της Λαμίας στο ΔΑΚ με δύο τέρματα του Ντέλετιτς (18’, 31’), έφθασε τους 20 πόντους στη Super League, κλείνοντας ιδανικά τον πρώτο γύρο.

Δεν μέτρησε ορθώς- τέρμα – του Βουό στο 37’, καθώς ήταν σε αντικανονική θέση ο παίκτης των γηπεδούχων, ου είχαν δοκάρι με τον Αναστασόπουλοστο 48′.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Κουκόλης, Παντελιάδης (28′ Τσούκαλος), Όμο, Μπλάζιτς, Καραγιάννης, Πίτι (61′ Φράγκος), Αναστασόπουλος (56′ Μπουμπούλης-Τσαμπρούνης), Βουό.

Στον πάγκο: Μελίσσας, Αναστασιάδης, Κουτρομάνος

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Λάγος, Φατιόν, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς (79′ Μπάλλας), Κρίζμαν (88′ Μασούρας), Ναζλίδης (90’+2′ Γιαννιτσάνης)

Στον πάγκο της ομάδας της Λάρισας: Θεοδωρόπουλος, Περόνε, Φάρκας, Λεοζίνιο.

«Φρένο» σε Αστέρα από Παναιτωλικό!

Σερί ήταν και πάει… Ο Αστέρας Τρίπολης δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Παναιτωλικού (0-0) και μπήκε τέλος στο… τρελό σερί νικών που «έτρεχε» το τελευταίο διάστημα!

«Φρένο» σε Αστέρα από Παναιτωλικό!

«Γκρέμισε» το στόχο του Αστέρα Τρίπολης για περαιτέρω… αναρρίχηση ο Παναιτωλικός!

Με ξεκάθαρο αμυντικογενές πλάνο, οι Αγρινιώτες πήραν το 0-0 μέσα στην Τρίπολη κι έβαλαν τέλος στο σερί πέντε νικών των Αρκάδων στη Σούπερ Λίγκα.

Πολύ μέτριο ποιοτικά το παιχνίδι, με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη να έχει την υπεροχή, να φτιάχνει 2-3 πολύ μεγάλες ευκαιρίες, αλλά να μην μπορεί να λύσει το… γόρδιο δεσμό. Κάπως έτσι «έπιασε» και δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον πέμπτο Πανιώνιο (ματς λιγότερο).

Από την άλλη, τα «καναρίνια» πήραν αυτό για το οποίο κατέβηκαν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», παίρνοντας απόσταση τεσσάρων βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Αποβλήθηκε λίγο πριν το φινάλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο -εξαιρετικός σήμερα- Μπεχαράνο.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς (76’ Δουβίκας), Τόνσο, Ινσάλδο (69’ Μαντίντα), Μανιάς.

Στον πάγκο του Αστέρα: Τσίφτσης, Σελίν, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Μπέρτος.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Ροντρίγκες, Μιχάι, Μύγας, Ρότσα (63’ Τσοκάνης), Μοράρ, Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο, Μάζουρεκ (85’ Μαρινάκης), Μαρκόφσκι (46’ Κλέσιο), Ρόσα.

Στον πάγκο του Παναιτωλικού: Τσέναμο, Βασιλούδης, Βακράκος, Μόρας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top