ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Kαλά στάθηκε ο «μπέμπης»!

Kαλά στάθηκε ο «μπέμπης»!

Έφαγε πέντε γκολ ο Ολυμπιακός στο χθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό. Έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα (πρόσφατα είχε παίξει στον αγώνα κυπέλλου με την Αναγέννηση), ο 18χρονος κίπερ Στυλιανός Κωνσταντίνου. 

Ο Χρύσης Μιχαήλ, ήθελε να προφυλάξει τον Ίσλι Χίντι (έχει δυο κίτρινες), μήπως και τον χάσει στον επόμενο αγώνα με τον Εθνικό Άχνας. 

Ικανοποιητικά στάθηκε κάτω από την εστία των μαυροπρασίνων ο Κωνσταντίνου. Δεν φαινόταν να τρέμουν τα πόδια του, παρότι είχε απέναντι του την πιο… φοβητσιάρικη επιθετικά ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα.

Παραβιάστηκε η εστία του από δυο πέναλτι, ενώ στο πέμπτο γκολ στάθηκε άτυχος, αφού μετά το σουτ του Ζοάο Πέδρο στο δοκάρι, η μπάλα χτύπησε στο σώμα του και πήγε στα δίχτυα. 

Να προσέξουν οι… σκάουτερ τερματοφυλάκων τον νεαρό τερματοφύλακα, επειδή έχει μεγάλες προοπτικές ανέλιξης. 

Απο ποδοσφαιρική οικογένεια… 

Ο πατέρας του Στυλιανού, Kώστας Κωνσταντίνου, έπαιξε στον Απόλλωνα πριν αρκετά χρόνια. Δεν ήταν τερματοφύλακας ο πατέρας του, αλλά επιθετικός, είχε τρομερή έφεση στο σκοράρισμα, τις χρονιές που έπαιζε στο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας. 

Τα τελευταία χρόνια είναι προπονητής στις μικρές ηλικίες. Για μερικούς μήνες ήταν στο τεχνικό επιτελείο του Άρη, στο διάστημα που ήταν προπονητής ο Νικόλας Μαρτίδης. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top