ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ύποπτο πρόσωπο κινείτο στο Παλιό Λιμάνι – Ανακάλυψαν τι «έκρυβε»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ύποπτο πρόσωπο κινείτο στο Παλιό Λιμάνι – Ανακάλυψαν τι «έκρυβε»

Ύποπτα κινείτο στην περιοχή του Παλιού Λιμανιού στη Λεμεσό ένας 32χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε και ελέγχθηκε λίγο αργότερα σε παρακείμενο χώρο στάθμευσης.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια περιπολίας της Αστυνομίας, εντοπίστηκε ο 32χρονος να κινείται ύποπτα εντός του Παλιού Λιμανιού, ενώ γύρω στις 18:40 βρέθηκε σε δημόσιο χώρο στάθμευσης όπου και τον εντόπισαν και υποβλήθηκε σε έλεγχο.

Από την έρευνα, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για άντρα ηλικίας 32 ετών κάτοικο Λανίας, ο οποίος κατάγεται από τον Λίβανο, ενώ από περεταίρω έλεγχο των στοιχείων του, διαπιστώθηκε ότι βρίσκεται στο στοπ λίστ ως απαγορευμένος μετανάστης, ενώ δεν φαίνεται να έφθασε στην Κύπρο μέσω νόμιμων διαδικασιών.

Διαπιστώθηκε επίσης ότι έφερε στην κατοχή του το χρηματικό ποσό των 1,390 ευρώ, δύο πιστωτικές κάρτες στα ονόματα δύο γυναικών και δύο κινητά τηλέφωνα, για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις, ως προς το νόμιμο της κατοχής τους.

Στην συνέχεια ο 32χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού, το οποίο και διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top