ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΚΡΗΞΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Διευθυντής ξενοδοχείου στην Πάφο ο 50χρονος συλληφθείς – Γιατί κίνησε υποψίες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΚΡΗΞΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Διευθυντής ξενοδοχείου στην Πάφο ο 50χρονος συλληφθείς – Γιατί κίνησε υποψίες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Διευθυντής και ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στην Πάφο είναι ο 50χρονος που συνελήφθη ως ύποπτος για την έκρηξη βόμβας στην οδό Νιόβης στην περιοχή των Αγίων Ομολογητών, στο κέντρο της Λευκωσίας (πάροδος λεωφόρου Νίκης).

Σύμφωνα με πηγές του ThemaOnline η επιχείρηση την οποία διευθύνει ο 50χρονος με καταγωγή από τα Κοκκινοχώρια, πτώχευσε λόγω χρεών σε τραπεζικό οργανισμό.

Ο 50χρονος, μάλιστα, είχε έντονες διαφωνίες και προστριβές με τα άτομα που ανέλαβαν την διαχείριση και την εκκαθάριση της επιχείρησής του.

Με απλά λόγια, τα άτομα τα οποία ήταν αποδέκτες της επίθεσης με βόμβα (τύπου υδροσωλήνα) στο κέντρο της Λευκωσίας φέρονται να είχαν να κάνουν με την πτώχευση της εταιρείας. Επιπλέον, σύμφωνα με μαρτυρία που προέκυψε, ο 50χρονος φέρεται να είχε απειλήσει με έντονο τρόπο τους διαχειριστές της υπό πτώχευση επιχείρησής του.

Ο 50χρονος συνελήφθη γύρω στις 08:00 το πρωί (18/12) στην Πάφο, ενώ από τις 09:30 μεταφερόταν στην Λευκωσία, προκειμένου να εκδοθεί διάταγμα προσωποκράτησής σε βάρος του.

Πάντως, θα πρέπει να τονιστεί ότι ο διευθυντής του ξενοδοχείου δεν έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν με παραβατική συμπεριφορά ενώ αρνείται κάθε ανάμιξη με το περιστατικό της Κυριακής (17/12).

Φάνης Μακρίδης

*Η κύρια φωτογραφία, είναι από την σκηνή όπου εξερράγη η βόμβα (Φωτογραφία: Μαρινέλλα Παναγιώτου).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top