ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΚΡΗΞΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - Συγκλονιστική μαρτυρία γειτόνων: 'Μαύρισαν τα μάτια μας - Παραλίγο να χάσει τη ζωή της' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΗΝΗ

ΕΚΡΗΞΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - Συγκλονιστική μαρτυρία γειτόνων: 'Μαύρισαν τα μάτια μας - Παραλίγο να χάσει τη ζωή της' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΗΝΗ

Μαρτυρία ατόμων που κατοικούν στην οδό Νιόβης, απέναντι ακριβώς από το κτήριο, στην είσοδο του οποίου τοποθετήθηκε εκρηκτικός μηχανισμός το βράδυ της Κυριακής 17/12, εξασφάλισε το ThemaOnline.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Συγκεκριμένα, απέναντι από το κτήριο στο οποίο τοποθετήθηκε ο εκρηκτικός μηχανισμός η έκρηξή του οποίου αναστάτωσε την περιοχή, κατοικεί μια ηλικιωμένη και μια νεαρή γυναίκα.

Το ThemaOnline, βρέθηκε στην σκηνή όπου σημειώθηκε η έκρηξη, και εξασφάλισε μαρτυρία από τις δύο γυναίκες, για το πώς έζησαν οι ίδιες την στιγμή της έκρηξης.

Όπως ανάφερε αρχικά η ηλικιωμένη γυναίκα, «πριν την έκρηξη, πήγα να μαγειρέψω, και η άλλη κοπέλα, ήταν στο σαλόνι και καθάριζε (σ.σ. το οποίο  βρίσκεται δίπλα από την πόρτα εισόδου της οικίας)».

Και πρόσθεσε: «Μερικά λεπτά πριν συμβεί το κακό, της φώναξα να με βοηθήσει με το φαγητό και εκείνη την ώρα ακούσαμε ένα δυνατό θόρυβο».

Συνέχισε λέγοντας ότι, «αν ήταν στο σαλόνι, ίσως να έχανε τη ζωή της γιατί έσπασαν τα τζάμια της εξώπορτας» (βλ. φωτογραφίες πιο κάτω).

Η ηλικιωμένη γυναίκα συμπλήρωσε: «Είδαμε μια λάμψη και μετά μαύρισαν τα μάτια μας, νομίζαμε έγινε κάτι με το ντεπόζιτο. Μέχρι να καταλάβουμε τι έγινε, ήρθε η Αστυνομία για κατάθεση, πρώτα μας ρώτησαν αν είμαστε καλά κι αν θέλουμε ασθενοφόρο. Τους είπαμε “όχι”».

Να σημειωθεί ότι οι δύο γυναίκες, ήταν φανερά αναστατωμένες, μέχρι και την ώρα που προέβαιναν σε δηλώσεις στο ThemaOnline, το πρωί της Δευτέρας 18/12, ωστόσο ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι, εκτός από ζημιές στην εξώπορτα του συγκεκριμένου σπιτιού, προκλήθηκαν και ζημιές σε δύο οχήματά τους.   

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top