ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Cyprus Airways ξεκινάει την πώληση εισιτηρίων για πτήσεις προς Βηρυτό

Η Cyprus Airways ξεκινάει την πώληση εισιτηρίων για  πτήσεις προς Βηρυτό

Μοναδική προσφορά για σήμερα μόνο! Τιμή εισιτηρίου μετ’ επιστροφής από Λάρνακα προς Βηρυτό από EUR 79.50 (συμπεριλαμβανομένων των φόρων)

Η Cyprus Airways ανακοινώνει την έναρξη πώλησης εισιτηρίων για το νέο δρομολόγιο Λάρνακα-Βηρυτό για το καλοκαίρι 2018. Οι πτήσεις για Βηρυτό θα ξεκινήσουν στις 29 Μαρτίου 2018 και θα πραγματοποιούνται έως και 4 φορές τη βδομάδα.

Η Cyprus Airways προσφέρει δύο κατηγορίες ναύλων, Basic και Flex. Η κατηγορία Flex προσφέρει πρόσθετες υπηρεσίες όπως αποσκευή 23kg, επιλογή θέσης κ.λπ., προσφέροντας στους επιβάτες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Η τιμή του εισιτηρίου μετ’ επιστροφής από Λάρνακα προς Βηρυτό ξεκινά από 79,50* ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και επιβαρύνσεων. Η ειδική τιμή αυτή ισχύει μόνο για σήμερα 18 Δεκεμβρίου 2017. Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους μέσω της ιστοσελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways (από Κύπρο χωρίς χρέωση 8000 8111 ή από εξωτερικό στο +357 24000053) ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα πτήσεων όλων των προορισμών της Cyprus Airways είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της εταιρίας cyprusairways.com.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top