ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Tο νέο, μεγάλο κατάστημα OVS, με ολοκληρωμένες συλλογές για τη γυναίκα και το παιδί και το ειδικό τμήμα προϊόντων ομορφιάς SHAKA, υποδέχεται το κοινό της Πάφου, στο Kings Avenue Mall

Tο νέο, μεγάλο κατάστημα OVS, με ολοκληρωμένες συλλογές για τη γυναίκα και το παιδί και το ειδικό τμήμα προϊόντων ομορφιάς SHAKA, υποδέχεται το κοινό της Πάφου, στο Kings Avenue Mall

lass="western" lang="en-US" style="text-align: left;" align="center">Η OVS είναι κορυφαία μάρκα μόδας της Ιταλίας, με πάνω από 800 καταστήματα στην Ιταλία και τον υπόλοιπο κόσμο. Σχεδιασμένη για νέους και μοντέρνους καταναλωτές, οι συλλογές OVS, με ιταλικό στιλ και προσιτές τιμές, είναι ιδανικές για κάθε περίσταση. 

Η OVS δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παιδική συλλογή, με στόχο να συνδυάσει την πρακτικότητα με την υπέροχη εμφάνιση. Γι’ αυτόν τον λόγο επενδύει στην επιλογή πρώτων υλών με υψηλή ποιότητα που μπορείτε να βρείτε στη  γραμμή Fagottino, που είναι αφιερωμένη στις πρώτες ημέρες του μωρού σας μέχρι και τα νεογέννητα έως 36 μηνών, καθώς επίσης και στις συλλογές για παιδιά μέχρι την ηλικία των 8 αλλά και στα μεγαλύτερα αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 9-14.

Από τις 13 Δεκεμβρίου 2017, το νέο, μεγάλο κατάστημα OVS, με ολοκληρωμένες συλλογές για τη γυναίκα και το παιδί και το ειδικό τμήμα προϊόντων ομορφιάς SHAKA, υποδέχεται το κοινό της Πάφου, στο Kings Avenue Mall.

Το υφιστάμενο “flagship” κατάστημα OVS στο The Mall of Engomi στη Λευκωσία έχει μεγαλώσει και ανανεωθεί, και προσφέρει μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη συλλογή για όλες τις ηλικίες. Την παιδική συλλογή OVS KIDS μπορείτε να την βρείτε επίσης στο Debenhams στο The Mall of Cyprus και Debenhams Central στη Λευκωσία, Debenhams Ζenon στη Λάρνακα, Debenhams Apollon και Debenhams Olympia στη Λεμεσό και Debenhams Korivos στην Πάφο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top