ΚΟΣΜΟΣ

ΛΙΒΑΝΟΣ: Ήταν σε πάρτι αποχώρησης πριν κακοποιηθεί σεξουαλικά και στραγγαλιστεί η Βρετανίδα – Δεν πρόλαβε την πτήση για τα Χριστούγεννα – Ύποπτος οδηγός της Uber

ΛΙΒΑΝΟΣ: Ήταν σε πάρτι αποχώρησης πριν κακοποιηθεί σεξουαλικά και στραγγαλιστεί η Βρετανίδα – Δεν πρόλαβε την πτήση για τα Χριστούγεννα – Ύποπτος οδηγός της Uber

Ένας οδηγός της Uber, συνελήφθη ως ύποπτος για τη φρικτή δολοφονία της Βρετανίδας εργαζόμενης στην Πρεσβεία του Ηνωμένου Βασιλείου στον Λίβανο, το άψυχο σώμα της οποίας βρέθηκε τοΣάββατο 16/12.

Δημοσίευμα της βρετανικής Telegraph αναφέρει ότι ο ύποπτος συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας 18/12.


Νεότερες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αναφέρουν ότι η άτυχη βρετανίδα, το βράδυ της Παρασκευής 15/12, βρισκόταν σε ένα μπαρ για το αποχαιρετιστήριο πάρτι ενός συναδέλφου της.


Σύμφωνα με την Telegraph, η γυναίκα έφυγε από το μπαρ πριν τα μεσάνυχτα αναφέροντας στους παρευρισκόμενους ότι είχε να προλάβει την πρωινή της πτήση εν όψη Χριστουγέννων.


Ο Λιβανέζος ύποπτος οδηγός, παρέλαβε την άτυχη γυναίκα από την περιοχή που βρισκόταν το μπαρ και την μετέφερε σε κοντινή συνοικία, όπου διέμενε η Βρετανίδα, χωρίς να φαίνεται μέχρι εκείνο το σημείο να είχε γίνει οτιδήποτε.


Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η τοπική αστυνομία, παρακολούθησε την πορεία του οχήματος μέσω καμερών επιτήρησης, ανακαλύπτοντας ότι το σώμα της γυναίκας εγκαταλείφθηκε στο σημείο όπου εντοπίστηκε αργότερα, γύρω στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου 16/12.


Ο ύποπτος έχει ποινικό μητρώο, ενώ αστυνομικές πηγές που επικαλείται η Telegraph αναφέρουν ότι η δολοφονία δεν φαίνεται να είναι πολιτικά παρακινημένη.


Επίσης, άγνωστο παραμένει αν η Βρετανίδα επέλεξε να μπει στο όχημα του υπόπτου υπό την ιδιότητα της ως επιβάτης – χρήστης της Uber, ή όχι.


Υπενθυμίζουμε ότι η Βρετανίδα υπάλληλος της Πρεσβείας του Ηνωμένου Βασιλείου στον Λίβανο, βρέθηκε νεκρή, με σημάδια στραγγαλισμού και σεξουαλικής κακοποίησης στην άκρη ενός αυτοκινητόδρομου, το Σάββατο 16/12.

Επιμέλεια: Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top