ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παραδέχθηκε φταίξιμο και αναφέρθηκε σε συνάντηση με τη διοίκηση (δηλώσεις)

Παραδέχθηκε φταίξιμο και αναφέρθηκε σε συνάντηση με τη διοίκηση (δηλώσεις)

Ο προπονητής της Πάφου FC, Λούκα Έλσνερ, μετά την ήττα από την Αλκή Ορόκλινη είπε αρκετά στη δημοσιογραφική διάσκεψη.

Αναλυτικά:

«Είμαστε μια ομάδα σε μεγάλη κρίση. Περιμένεις τον προπονητή να τα δώσεις όλα, να έχεις τη φωτιά μέσα σου να ξεπεράσεις την κρίση. Δυστυχώς δεν παίξαμε έτσι. Είμαι ο μόνος που αντιλαμβάνομαι τη κρισιμότητα της κατάστασης και πόσο δύσκολο είναι να βγούμε από αυτή. Δεν το κατάλαβαν οι παίκτες. Πρέπει να μιλήσουμε με το συμβούλιο, να δούμε τι θα κάνουμε γιατί έτσι δε γίνεται. Ασφαλώς και είναι δικό μου το φταίξιμο. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και ελπίζω να παραμείνει κοντά μας. Συγχαρητήρια στην Αλκή που έδειξε πως είχε μεγαλύτερο κίνητρο από εμάς και μας κέρδισε δίκαια».

Για την πτώση στην απόδοση στο Β’ μέρος: «Δεν μπορέσαμε να διατηρήσουμε τη ψυχραιμία μας. Μας έβαλε πίεση ο αντίπαλος και δεν ανταποκριθήκαμε. Είμαστε αβέβαιοι για τον εαυτό μας και κάθε στιγμή στην περιοχή μας είναι δραματική. Σε σχέση με τον αντίπαλο, εμείς αντιδράσαμε σαν τα παιδιά. Το 1-0 το διαχειρίζεσαι με το να βγάλεις πάθος και να μην αφήσεις τον αντίπαλο να αντιδράσει. Όταν είσαι σε κρίση και προηγείσαι 1-0, τότε πεθαίνεις στο γήπεδο για να βγεις από την κρίση και εμείς δεν το κάναμε».

Για το γεγονός πως δεν έκανε αλλαγές: «Ήθελα να κρατήσω το παιχνίδι σε κίνηση, γιατί ο αντίπαλος το έσπασε με τις αλλαγές του. Ήθελα να κρατήσω τους επιθετικούς γιατί δεν έχω επιλογές στον πάγκο για εκεί. Ασφαλώς, αν ήξερα τι θα γινόταν στο δεύτερο μέρος θα άλλαζα πολλά από το ημίχρονο ακόμα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top