ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Παρουσιάζει πρόγραμμα διακυβέρνησης ο Σταύρος Μαλάς – Εστιάζει σε έντεκα πυλώνες

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Παρουσιάζει πρόγραμμα διακυβέρνησης ο Σταύρος Μαλάς – Εστιάζει σε έντεκα πυλώνες

Σε έντεκα πυλώνες εδράζεται το πρόγραμμα διακυβέρνησης που παρουσιάζει στις 11.00 σε συνέντευξη Τύπου ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Σταύρος Μαλάς.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Συγκεκριμένα, το «Συμβόλαιο ελπίδας και προοπτικής με την κοινωνία», όπως ονομάζεται το πρόγραμμα εστιάζεται στον ρόλο της Κύπρου στη διεθνή πολιτική σκηνή και εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού, στην οικονομία και τη στροφή της Κύπρου σε ένα πιο ισορροπημένο αναπτυξιακό μοντέλο, στην ενεργειακή πολιτική, στο κοινωνικό κράτος, στον τομέα της υγείας, στα ζητήματα που αφορούν τη νέα γενιά, στην οικοδόμηση μιας κοινωνίας ισότητας δικαιωμάτων και αλληλεγγύης, στην ποιότητα ζωής μας, στους θεσμούς και τις δομές του κράτους.

Η παρουσίαση του προγράμματος προηγείται μιας δυναμικής διαφημιστικής καμπάνιας που θα προωθήσει τις λεπτομέρειες των έντεκα πυλώνων του υποψηφίου που υποστηρίζεται από το ΑΚΕΛ.

Ο Σταύρος Μαλάς ξεκάθαρα δηλώνει ότι προτεραιότητά του είναι η επίλυση του Κυπριακού, ενώ δεσμεύεται να εργαστεί για την επανέναρξη των συνομιλιών εφόσον εκλεγεί στο ανώτατο αξίωμα.

Παράλληλα, ο υποψήφιος Πρόεδρος, που «ρίχνεται» για δεύτερη φορά στην εκλογική μάχη, αναμένεται να παρουσιάσει προτάσεις όσον αφορά την οικονομία με το ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται εκεί, καθώς τα ζητήματα που παρουσιάζονται είναι εντελώς διαφορετικά από ότι ήταν πριν πέντε χρόνια.

Από πόρτα σε πόρτα

Σύμφωνα με την παράδοση, το κόμμα της Αριστεράς, που συναποτελεί το επιτελείο Μαλά με άλλους πολίτες, ξεκινά και κατ’ οίκον επισκέψεις σε ψηφοφόρους.
Με ενδιαφέρον αναμένεται η αντιμετώπιση του ΑΚΕΛ σε ανοιχτά εσωκομματικά προβλήματα, όπως είναι η Ομόνοια και η αποχή των οπαδών της που πλήγωσε το κόμμα σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Πτώμα στη Σωτήρα: Πιθανόν το πρόσωπο να βρισκόταν σε βάρκα με μετανάστες - Τα σενάρια που μελετούν οι ανακριτές

Η Τόνια Σωτηροπούλου μας γνωρίζει τη μαμά της - Δείτε φωτογραφία



Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε σήμερα (23/04) γύρω στις 12:30 το μεσημέρι στη Λακατάμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top