ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Κυπριανού: «Το κράτος να δώσει έμφαση στην κοινωνική του πολιτική»

Α. Κυπριανού: «Το κράτος να δώσει έμφαση στην κοινωνική του πολιτική»

ο κράτος πρέπει να δώσει περισσότερη έμφαση στην κοινωνική του πολιτική, να στραφεί με ιδιαίτερη ευαισθησία στις ομάδες εκείνες του πληθυσμού που αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα, είπε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού.

 Ο κ. Κυπριανού επισκέφθηκε τη Στέγη Ευγηρίας Αρχάγγελος Μιχαήλ στο Καϊμακλί και το Δημόσιο και Κοινοτικό Νηπιαγωγείο «Παιδομάνα».

Θεωρώ, ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Κυπριανού, ότι η Πολιτεία έχει υποχρέωση να στηρίζει τέτοια κέντρα που παρέχουν σημαντικές υπηρεσίες στον λαό και θα πρέπει να δούμε πώς αυξάνεται η στήριξη, η οποία παρέχεται γιατί ενώ το κόστος είναι τεράστιο για την συντήρηση και λειτουργία αυτών των κοινοτικών κέντρων, η στήριξη που έχουν από το κράτος είναι πολύ περιορισμένη.

"Αυτές τις ημέρες της αγάπης και που ο καθένας θέλει να περάσει πιο καλά με την οικογένεια, με τους φίλους θεωρώ ότι είναι υποχρέωση μας να επισκεπτόμαστε ανθρώπους συμπατριώτες μας που αντιμετωπίζουν από την μια κάποιες δυσκολίες και από την άλλη τα μικρά παιδιά, τα οποία πρέπει να τους δώσουμε χαρά αυτές τις ημέρες", σημείωσε.

Εχουμε επισκεφτεί, συνέχισε, ένα νηπιαγωγείο και το Κέντρο Αποκατάστασης στο Καϊμακλί, ένα κέντρο το οποίο έχουμε επισκεφθεί πολλές φορές, έχουμε φέρει κάποια μικρά δώρα στους ανθρώπους οι οποίοι μένουν εδώ και τις ευχές μας πάνω απ΄όλα για να περάσουν καλά τις γιορτές, να είναι όσο το πιο καλά στην υγεία τους με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και με την ευχή το 2018 να φέρει επιτέλους την πολυπόθητη απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top