ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ: Του χρόνου ίσως μάθουμε γιατί κάηκε

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ: Του χρόνου ίσως μάθουμε γιατί κάηκε

Ένα μήνα σχεδόν μετά το ξέσπασμα της φωτιάς σε λεωφορείο του Οργανισμού Συγκοινωνιών Επαρχίας Λευκωσίας (ΟΣΕΛ), τα αίτια της ακόμα παραμένουν υπό διερεύνηση, χωρίς οι αρμόδιοι να μπορούν να δώσουν μια σαφή απάντηση.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Μετά από σειρά τηλεφωνημάτων του ThemaOnline, τόσο στην ΟΣΕΛ, όσο και στο Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, δεν λάβαμε ξεκάθαρη απάντηση για το σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι έρευνες για τα αίτια της φωτιάς σε λεωφορείο στις 27/1.

Συγκεκριμένα, σε επικοινωνία μας, με λειτουργό τμήματος Ασφάλειας και Υγείας της ΟΣΕΛ, αλλά και από το τμήμα συντήρησης, μας ανέφεραν ότι αναμένουν οδηγίες από την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία, για να καθοριστούν τα επόμενα βήματα της έρευνας για τα αίτια της φωτιάς.

Παρόμοια απάντηση λάβαμε και από την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία, αρμόδιος λειτουργός  της οποίας, ανέφερε στο ThemaOnline ότι αναμένουν από την ΟΣΕΛ να τους καλέσουν για να συμμετέχουν στις έρευνες.

Υπενθυμίζουμε ότι, το πρωί της Δευτέρας 27/11, ξέσπασε φωτιά στο πίσω μέρος λεωφορείου της ΟΣΕΛ που βρισκόταν εν κινήσει στα φώτα τροχαίας της Αγίας Παρασκευής στη Λακατάμια. Εκείνη τη στιγμή, εκτός από τον οδηγό, στο λεωφορείο επέβαιναν ακόμα δύο επιβάτες, ενώ κανένας από τους επιβαίνοντες, ευτυχώς δεν κινδύνευσε.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top