ΚΟΣΜΟΣ

Κύπρια γιατρός πιάστηκε 8 φορές να έχει παραβιάσει το όριο ταχύτητας! «Έτρεχε να φροντίσει τους ασθενείς της» υποστηρίζει ο δικηγόρος της

Κύπρια γιατρός πιάστηκε 8 φορές να έχει παραβιάσει το όριο ταχύτητας! «Έτρεχε να φροντίσει τους ασθενείς της» υποστηρίζει ο δικηγόρος της

 «Θύμα» των καμερών ελέγχου ταχύτητα έπεσε μια Κύπρια γιατρός στη Βρετανία. Όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα της Express η 45χρονη μέσα σε λίγους μήνες, πιάστηκε από την κάμερα να έχει παραβιάσει το όριο κατά πολύ.

 

Όπως αντιλαμβάνεστε οι συνεχόμενες παραβιάσεις του ορίου ταχύτητας έφεραν και το ανάλογο πρόστιμο το οποίο ανέρχεται στις 1615 λίρες, όμως ο δικαστής δεν έμεινε ως εκεί καθώς ζήτησε να της πάρουν την άδεια οδήγησης.

 Η Δρ. Μαρία Χατζηκώστα δήλωσε πως παραδέχεται ότι έτρεχε αν και δεν γνώριζε για το όριο των 50 μιλίων ανά ώρα και ότι απλά προσπαθούσε να πάει όσο πιο γρήγορα μπορούσε στη δουλειά της για να είναι κοντά στους ασθενείς ενώ και στο συγκεκριμένο νοσοκομείο υπάρχει έλλειψη από γιατρούς.

 Με την ποινή της αφαίρεσης της ίδιας, δεν θα μπορεί να εξετάζει τους ασθενείς της, κάτι που σύμφωνα με τα λεγόμενα της είναι ιδιαίτερα σκληρό τόσο για την ίδια, όσο και για τον κόσμο που επισκέπτεται το Νοσοκομείο στο οποίο εργάζεται. (Oldham Hospital).

 Η Κύπρια παιδίατρος που κινδυνεύει με αφαίρεση της άδειας μέχρι και 6 μήνες σύμφωνα με το δικηγόρο της έκανε απλά το καθημερινό της δρομολόγιο για τη δουλειά και ήταν εν αγνοία της η συνεχόμενη παραβίαση του ορίου ταχύτητας.

 «Αν δεν οδηγεί, δεν μπορεί να εξασκήσει το επάγγελμά της, ενώ και οι βάρδιες της στο Νοσοκομείο δεν μπορούν να καλυφθούν με τη χρήση των Μέσων μαζικής μεταφοράς» προσθέτει ο συνήγορός της που κάνει λόγο για μια ποινή που έχει αντίκτυπο όχι μόνο στην ίδια, αλλά και στο Νοσοκομείο και στους ασθενείς.

 «Δεν έχει άλλο  εισόδημα και θα αναγκαστεί να επιστρέψει στην Κύπρο» ισχυρίστηκε ο δικηγόρος της σημειώνοντας ότι η Μαρία Χατζηκώστα προσπαθεί να σώσει παιδάκια και να ανταποκριθεί σε κλήσης έκτακτης ανάγκης.

 O Δικαστής της απάντησε πως δύο από τις παραβιάσεις της ήταν πολύ εκτός ορίου και ότι σαν γιατρός θα έπρεπε και η ίδια να γνωρίζει τις συνέπειες που μπορεί να επιφέρει ένα τροχαίο ατύχημα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top