ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άντρη Αναστασιάδη: Το αληθινό πνεύμα των Χριστουγέννων οδηγεί στην έμπρακτη στήριξη των συνανθρώπων μας

Άντρη Αναστασιάδη: Το αληθινό πνεύμα των Χριστουγέννων οδηγεί στην έμπρακτη στήριξη των συνανθρώπων μας

Η Πρώτη Κυρία της Δημοκρατίας Άντρη Αναστασιάδη στη χριστουγεννιάτικη συναυλία «Θεογεννήτωρ Μαρία» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Λευκωσίας, με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρα Αττικής είπε πως η συναυλία παρείχε τη δυνατότητα  «να αφουγκραστούμε το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων, μακριά από τον άκρατο καταναλωτισμό που, δυστυχώς, επικρατεί στις μέρες μας».
 

«Είναι το αληθινό νόημα και πνεύμα των Χριστουγέννων που μας οδηγεί στην ανάγκη έμπρακτης στήριξης των συνανθρώπων μας στη Μάνδρα Αττικής, η ζωή των οποίων πνίγηκε στη λάσπη και τις πλημμύρες», πρόσθεσε.
 
 Αφού ανέφερε ότι πρόσφατα μετέβη στην Μάνδρα και είδε από κοντά την καταστροφή που έφερε στη ζωή των ανθρώπων η σφοδρή κακοκαιρία, είπε ότι η « συναυλία δεν αποτελεί λοιπόν παρά μια ακόμα ένδειξη της αγάπης μας προς τους πλημμυρόπληκτους αδελφούς μας στην Μάνδρα Αττικής».
 
Η κ. Αναστασιάδη ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες Μανώλη Μιτσιά και Κώστα Χατζηχριστοδούλου, τη χορωδία του Άρη Λεμεσού υπό τη διεύθυνση του Σόλωνα Κλαδά, τον Μαέστρο Γιώργο Παγιάτη και τη χορωδία του Μουσικού Γυμνασίου Λευκωσίας για την καίρια συνεισφορά τους στην πραγματοποίηση της συναυλίας.
 
Στο χαιρετισμό της σημείωσε την παρουσία της Πρώτης Κυρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας Σίσσυς Παυλοπούλου και της Πρέσβειρας  Καλής Θελήσεως της UNESCO Μαριάννας Βαρδινογιάννη.
 
Η Συναυλία πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία Της Του Θεού Σοφίας. Η κ. Αναστασιάδη ευχαρίστησε όλους όσοι γέμισαν τον σεπτό ναό και ύμνησαν την Παναγία μέσα από τις ουράνιες μελοποιήσεις, από τον Μάριο Τόκα, των στίχων του εκκλησιαστικού ποιητή και υμνογράφου Γεράσιμου Μικραγιαννανίτη

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top