ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επτά χρόνια φυλάκιση σε 45χρονο – Κακοποιούσε 7χρονο κορίτσι που παρουσιάζει μετατραυματικό στρες

Επτά χρόνια φυλάκιση σε 45χρονο – Κακοποιούσε 7χρονο κορίτσι που παρουσιάζει μετατραυματικό στρες

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο καταδίκασε σε επτά χρόνια φυλάκιση 45χρονο που κρίθηκε ένοχος σε εννέα κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού και σε δύο κατηγορίες για άσεμνη επίθεση σε βάρος του ίδιου παιδιού.

Ο καταδικασθείς ικανοποίησε τις αρρωστημένες ορέξεις του μεταξύ του Σεπτέμβρη 2014 και του Μαΐου 2015, ενόσω το κορίτσι ήταν στη Β’ τάξη του Δημοτικού και λάμβανε ιδιαίτερα μαθήματα από τη σύζυγο του κατηγορουμένου.

Όπως ανέφερε το δικαστήριο, ο 45χρονος με τη χρήση απειλών εισέβαλε πλήρως στον συναισθηματικό κόσμο της μικρής, διακόπτοντας τη φυσιολογική της εξέλιξη συναισθηματικά και σεξουαλικά.

Με την ποινή φυλάκισης, το δικαστήριο τόνισε ότι κατά την περίοδο της κακοποίησης, η ανήλικη παρουσίασε αλλαγή στη συμπεριφορά και ήταν πιο αντιδραστική έναντι του αδελφού της και των συμμαθητών της. Απέκτησε έντονες φοβίες, έχει εφιάλτες και δεν δέχεται την παρουσία του πατέρα της στο δωμάτιό της.

Επίσης εκδηλώνει σεξίζουσα συμπεριφορά, ακατάλληλη για την ηλικία της. Να σημειωθεί ότι η οικογένειά της εγκατέλειψε το σπίτι τους, ενώ η 7χρονη έχει διαγνωστεί με οξεία διαταραχή μετατραυματικού στρες και χρήζει μακρόχρονης ψυχολογικής στήριξης.

Σύμφωνα με το Κακουργιοδικείο, «ο Κατηγορούμενος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία της παρουσίας της μικρής μόνης στο σπίτι του και την αθωότητά της και, αντί να της προσφέρει προστασία, ως ενήλικας και γείτονας, μέχρι την άφιξη της συμβίας του στο σπίτι για μάθημα, προέβη στις διαπιστωθείσες και αναφερόμενες αξιόποινες πράξεις του».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top