ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΒΟΜΒΑ: Συνελήφθη υπάλληλος της ΑΗΚ

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΒΟΜΒΑ: Συνελήφθη υπάλληλος της ΑΗΚ

Υπάλληλος της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και κατόπιν σε βάρος του μαρτυρίας, για τοποθέτηση βόμβας σε όχημα άλλου προσώπου στην Λεμεσό στις 23 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για 33χρονο, ο οποίος εργάζεται σε συνεργείο της ΑΗΚ.

Το ΤΑΕ τον συνέλαβε την Τρίτη (19/12) στην βάση μαρτυρίας που εξασφάλισε, ενώ δέσμευσε και την μοτοσικλέτα του, η οποία θα τύχει επιστημονικών εξετάσεων.

Ο 33χρονος αρνείται κάθε ανάμιξη με την υπόθεση. Θυμίζουμε ότι στις 23 Σεπτεμβρίου είχε τοποθετηθεί βόμβα σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 57χρονης, στην περιοχή Ομονοίας στην Λεμεσό. Η βόμβα δεν είχε εκραγεί.

Σημειώνεται ακόμη ότι ο συλληφθείς φέρεται να έχει φιλικές σχέσεις με τον 44χρονο στρατιωτικό που κατηγορείται για υποθέσεις καταστροφής περιουσιών με εκρηκτικές ύλες.

Ιωάννα Μάντζιηπα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top