ΠΑΡΑ-THEMA

Η εξήγηση της Ειρήνης Χαραλαμπίδου για το έγκυρο δημοσίευμα του ThemaOnline – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η εξήγηση της Ειρήνης Χαραλαμπίδου για το έγκυρο δημοσίευμα του ThemaOnline – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με σεβασμό στον δημόσιο διάλογο και με αφορμή την εξήγηση που έδωσε στην ιστοσελίδα μας η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, οφείλουμε να προβάλουμε και τις δικές της δηλώσεις για το δημοσίευμά μας την Τρίτη (19/12).

Όπως είχαμε σημειώσει, συζητήθηκε έντονα στη συνέντευξη Τύπου του Σταύρου Μαλά η καθυστέρηση της κ. Χαραλαμπίδου να προσέλθει στην αίθουσα όπου βρίσκονταν οι δημοσιογράφοι. Επίσης, όπως αντιληφθήκαμε, ενώ δεν είναι του χαρακτήρα της, δεν είχε έντονες συναναστροφές με τους συναδέλφους ούτε μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης.

Έπειτα από συζήτηση που είχαμε μαζί της, η ίδια έδωσε εξήγηση, την οποία και δημοσίευσε λίγο αργότερα στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, χρησιμοποιώντας ωστόσο αχρείαστους χαρακτηρισμούς. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι άσκησε σκληρή κριτική προς την ιστοσελίδα μας για συμπεράσματα που ουδέποτε εξηγάγαμε και δικαιολογώντας την αργοπορία, την ταλαιπωρία και την αποστασιοποίησή της.

Πάντως, το ‘ThemaOnline’, δεν σημείωσε κάτι που δεν αντιλήφθηκε, ούτε κατηγόρησε την Ειρήνη Χαραλαμπίδου για οτιδήποτε. Επομένως, δεν έχουμε να απολογηθούμε για κάτι, αφού καταγράψαμε γεγονότα που και η ίδια αναγνωρίζει. Συνεπώς, εμμένουμε στην αρχική και εντελώς δημοσιογραφική μας τοποθέτηση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top