ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείνουν οι δρόμοι Κοφίνου-Λάρνακας και Λευκωσίας-Λεμεσού

Κλείνουν οι δρόμοι Κοφίνου-Λάρνακας και Λευκωσίας-Λεμεσού

Σε εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος και του οδικού φωτισμού αποδίδεται το κλείσιμο λωρίδων και δρόμων της Πέμπτης (21/12).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, στην επαρχία Λάρνακας, μεταξύ των ωρών 07:00 - 17:00, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Κοφίνου – Λάρνακας, από την Κοφίνου μέχρι και τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση Κοφίνου – Λάρνακας, σε απόσταση 3 χιλιομέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Επίσης, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού , μεταξύ των ωρών 07:00 - 20:00, παρά τον Κόμβο Σιάς θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών μέρος του ερείσματος και της λωρίδας ταχείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου προς και από Λεμεσό θα παραμένουν κλειστά και η κυκλοφορία θα διεξάγεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου.

Προτρέπονται οι οδηγοί να τηρούν πάντοτε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα Τροχαίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top