ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέα σύλληψη μετά τον θάνατο του 70χρονου – Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέα σύλληψη μετά τον θάνατο του 70χρονου – Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις

Σε τρίτη σύλληψη προέβη η Αστυνομία με φόντο τον θάνατο του 70χρονου σε οίκο ευγηρίας στη Λεμεσό, σε μια ιστορία που φαίνεται να έχει πολλές προεκτάσεις.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ήδη η 27χρονη από τη Σρι Λάνκα, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με αδικήματα πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας, παράνομης απασχόλησης, παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με είδηση της τελευταίας στιγμής, συνελήφθηκε και τρίτη γυναίκα ηλικίας 40 ετών, η οποία μαζί με την 69χρονη που συνελήφθη χτες, αντιμετωπίζει αδίκημα για παράνομη εργοδότηση.

Νωρίτερα:

Νέες αποκαλύψεις είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον θάνατο του 70χρονου ηλικιωμένου σε οίκο ευγηρίας στη Λεμεσό το πρωί της Τετάρτης (20/12).

Όπως δείχνει το κλειστό κύκλωμα του Οίκου, είναι ανατριχιαστικά τα νέα στοιχεία που γίνονται σιγά σιγά γνωστά.

Ο 70χρονος, που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, ήταν ανήσυχος τις προηγούμενες ώρες του στραγγαλισμού του και ζητούσε συνεχώς βοήθεια για να πάει στην τουαλέτα. Μια από αυτές τις στιγμές αποφάσισε να πάει μόνος στην τουαλέτα και κατέληξε στο έδαφος.

Εκεί έμεινε αρκετές ώρες ξαπλωμένος μπρούμυτα ζητώντας βοήθεια χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Οι συγκλονιστικές εικόνες με την 27χρονη υπάλληλο που συνελήφθη να περνά από μπροστά του και να κάνει σαν να μην τον βλέπει είναι ενδεικτικές της όλης υπόθεσης.

Η συνέχεια είναι περίπου γνωστή. Να σημειωθεί ότι η υπάλληλος, αφού τον τράβηξε από το τρικό, προσπάθησε να τον συνεφέρει με συσκευή οξυγόνου, αλλά, όπως έδειξαν οι έρευνες η εσωτερική αιμορραγία και τα σπασμένα αγγεία ήταν θανατηφόρα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top