ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιβεβαίωσε τις φήμες ο Κατσουρίδης – «Ως μέλος του ΑΚΕΛ θέλω να δηλώσω τη στήριξή μου στην υποψηφιότητα του Σταύρου Μαλά»

Επιβεβαίωσε τις φήμες ο Κατσουρίδης – «Ως μέλος του ΑΚΕΛ θέλω να δηλώσω τη στήριξή μου στην υποψηφιότητα του Σταύρου Μαλά»

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ, εξέφρασε τη στήριξή του, υποστηρίζοντας ότι πρωταρχικός στόχος αυτής της προσπάθειας είναι η λύση του Κυπριακού, για απελευθέρωση και επανένωση της πατρίδας μας, χωρίς κατοχικά στρατεύματα, εγγυήσεις, εγγυητές και τουρκική επικυριαρχία.

Μάλιστα, όπως φαίνεται από τη δήλωσή του, ο κ. Κατσουρίδης αποκαθίσταται ως πλήρες μέλος του κόμματος της κυπριακής Αριστεράς, κάτι το οποίο θα μελετήσει η Γενική Γραμματεία του Κόμματος εντός της ημέρας, καθώς αναφέρει ότι «ως πλήρες μέλος του ΑΚΕΛ, θέλω να δηλώσω τη στήριξή μου στην υποψηφιότητα του Σταύρου Μαλά. Μια υποψηφιότητα την οποία τα μέλη και στελέχη του ΑΚΕΛ προέκριναν με συντριπτική πλειοψηφία».

Παράλληλα, σημείωσε ότι ταυτόχρονη επιδίωξη της υποψηφιότητας «είναι η δίκαιη κατανομή των βαρών της οικονομικής κρίσης και ο δικαιότερος καταμερισμός του παραγόμενου εθνικού πλούτου προς όφελος των εργαζομένων».

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Κατσουρίδης, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του την Τετάρτη (20/12) για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν, μας παρέπεμψε στους δημοσιογράφους χωρίς ωστόσο να τα διαψεύδει.

Ως εκ τούτου, επιβεβαιώνονται πλήρως και οι δηλώσεις του Σταύρου Μαλά για τακτική επικοινωνία με τον ίδιο, ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον η δημοσιοποίηση της θέσης που θα έχει ο Νίκος Κατσουρίδης στο Επιτελείο και στην προεκλογική εκστρατεία.

Αποκρυσταλλώνεται, επομένως, ένα ζήτημα το οποίο αναμένεται να απασχολήσει την κοινή γνώμη και το οποίο θα επηρεάσει αρκετά την εκλογική αναμέτρηση της 28ης Ιανουαρίου, την ώρα που φήμες για συμπόρευση του κ. Κατσουρίδη ακόμα με τον Νικόλα Παπαδόπουλο έδιναν και έπαιρναν τους προηγούμενους μήνες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top