ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άλλος «Τζίμης» με… Πέτεφ στον πάγκο!

Άλλος «Τζίμης» με… Πέτεφ στον πάγκο!

Είναι αλήθεια ότι ένας από τους ποδοσφαιριστές που «βυθίστηκε» στην μετριότητα το τελευταίο διάστημα στην Ομόνοια, ήταν και ο Διεθνής άσσος των «πρασίνων» ο  Δημήτρης Χριστοφή.

Όλοι στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» ξέρουν από πρώτο χέρι ότι ο «Τζίμης», όταν είναι στα καλά του και βρεθεί στην καλή του μέρα, μπορεί να βοηθήσει  αρκετά την ομάδα του για να πάρει τα θετικά αποτελέσματα.

Ομολογουμένως το προηγούμενο διάστημα (πριν αναλάβει ο Ιβάιλο Πέτεφ στην Ομόνοια) ο Δημήτρης Χριστοφή απείχε πάρα πολύ από τις πραγματικές δυνατότητες του και έδειξε σε κάποια παιχνίδια του «τριφυλλιού» να μην πατάει αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο.

Στα τελευταία δύο παιχνίδια των «πρασίνων» με Εθνικό Άχνας (εκτός) και Πάφο (εντός) ο Κύπριος άσσος όχι μόνο έβγαλε την καλή του εικόνα μέσα στο τερέν, αλλά κατάφερε να πετύχει και δύο τέρματα μετά από αρκετό καιρό που είχε να το πράξει αυτό.

Με το… δύο στα δύο στα γκολ στις αναμετρήσεις με Εθνικό Άχνα στο Δασάκι και με την Πάφο όλοι θα εύχονται να δώσουν νέο αέρα ψυχολογίας στον Δημήτρη Χριστοφή. Σίγουρα όλοι περιμένουν τον Κύπριο επιθετικό να «ξυπνήσει» για τα καλά, έτσι ώστε να μπει κι αυτός για τα καλά στην εξίσωση και να γίνει κι αυτός ένα πολύτιμο «γρανάζι» για την ομάδα του, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top