ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι πολύτιμες ανάσες… και το σκηνικό στα μεταγραφικά!

Οι πολύτιμες ανάσες… και το σκηνικό στα μεταγραφικά!

Δεν έκλεισαν την χρονιά όπως θα ήθελαν στην ΑΕΚ, αφού ο στόχος στο παιχνίδι του Τσιρείου κόντρα στην ΑΕΛ, ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί όμως… αυτό δεν σημαίνει πως τα πάντα χάθηκαν για τους «κιτριπράσινους» με αυτή την ισοπαλία.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τούμπας

Το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΛ δεν προβλημάτισε τόσο, όσο αυτό με τον Ερμή μέσα στην «ΑΕΚ Αρένα».  Φυσικά στην ομάδα της Λάρνακας δεν θα πρέπει να τους πάρουν από κάτω αυτά τα αποτελέσματα και με την επάνοδο στην αγωνιστική δράση να ψάξουν να αναπληρώσουν τους χαμένους βαθμούς με συνεχόμενες επιτυχίες.

Αυτό το διάστημα οι ποδοσφαιριστές του Ιμανόλ Ιδιάκεθ (και ο ίδιος) θα έχουν πολύτιμο χρόνο να «φορτίσουν» μπαταρίες και να γυρίσουν σελίδα από τις δύο ισοπαλίες και με την επιστροφή στις υποχρεώσεις τους να επανέλθουν δριμύτεροι μέσα στο πρωτάθλημα.

Το θετικό για την ΑΕΚ είναι ότι το 2018 θα την βρει στην κορυφή του πρωταθλήματος (έχασε η Ανόρθωση από τον ΑΠΟΕΛ), όμως αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Η ομάδα της Λάρνακας αν θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα πρέπει στα 19ματς που απομένουν για την ολοκλήρωση του φετινού μαραθώνιου να κυνηγάει με “νύχια και δόντια” το τρίποντο.

Στα αγωνιστικά, όλοι οι ποδοσφαιριστές των «κιτρινοπρασίνων» αυτή την στιγμή παίρνουν πολύτιμες ανάσες, καθώς οι πλείστοι έφυγαν εκτός Κύπρου για να κάνουν διακοπές, μαζί με τις οικογένειες τους.  Οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν ξανά στις προπονήσεις στις 29 Δεκεμβρίου, για να αρχίσουν προετοιμασία για το ματς με την Νέα Σαλαμίνα.

Το κεφάλαιο ενίσχυση…

Στο κεφάλαιο που «καίει» περισσότερο αυτή την στιγμή, το μεταγραφικό, η ΑΕΚ εξετάζει κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών κάτω των 22 ετών έτσι ώστε να βάλει νέο “αίμα” στο ρόστερ της.

Φυσικά στην ομάδα της Λάρνακας, το παράθυρο για ενίσχυση με ποδοσφαιριστή πάνω των 22 ετών  παραμένει πάντα ανοικτό. Για να προχωρήσει όμως σε μια τέτοια μεταγραφή η ΑΕΚ θα πρέπει να εντοπιστεί κάτι πάρα πολύ καλό και συνάμα αξιόλογο.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αυτομάτως θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος άλλος παίκτης από το υφιστάμενο ρόστερ, με τις αποφάσεις που θα πρέπει να παρθούν να είναι αρκετές σοβαρές για το ποιος θα πρέπει να «κουνήσει» μαντήλι από το «ΑΕΚ Αρένα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Επιχειρούν τα εναέρια μέσα για πλήρη κατάσβεση - Βελτιωμένη σήμερα η εικόνα

Διαμαρτύρονται σήμερα για την υπόθεση Θανάση - «Ζητούμε… διεκδικούμε… επιμένουμε και απαιτούμε διαφάνεια»

Μπορεί o εργοδότης να καθυστερεί την καταβολή του μισθού σε ένα εργοδοτούμενο; - Τι προνοεί ο Νόμος

Ήρθαν για διακοπές στην Κύπρο και έζησαν τον απόλυτο τρόμο - Μπούκαραν στο διαμέρισμα προτάσσοντας πιστόλια και τους ζήτησαν χρήματα

Σύννεφα και βροχές στο «μενού» του καιρού - Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι την Τρίτη

Έτσι θα χάσουμε τα περιττά κιλά πριν το καλοκαίρι – Τα πέντε χρήσιμα tips -  Τι ισχύει για καρπούζι και παγωτό – Απαντά ειδικός στο «Τ»



Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Επιχειρούν τα εναέρια μέσα για πλήρη κατάσβεση - Βελτιωμένη σήμερα η εικόνα

Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Επιχειρούν τα εναέρια μέσα για πλήρη κατάσβεση - Βελτιωμένη σήμερα η εικόνα

Με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν και πάλιν να επιχειρούν τα εναέρια μέσα για πλήρη κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε χθες, το απόγευμα παρά την κοινότητα Παραμάλι, απειλώντας κατοικίες και άλλα υποστατικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top