ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με χιόνια και βροχές αναμένεται η μέρα των Χριστουγέννων - Αναλυτικά η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες

Με χιόνια και βροχές αναμένεται η μέρα των Χριστουγέννων - Αναλυτικά η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες

Χαµηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, τοπικά αυξηµένη, ενώ σταδιακή υποχώρηση της αναµένεται από το βράδυ του Σαββάτου 23/12.

Το Σάββατο 23/12 ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, ενώ πιθανό να σηµειωθούν τοπικά ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά και τα δυτικά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και αργότερα τοπικά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και τοπικά ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές ή και καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να πέσει χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί και τοπικά δυτικοί µέτριοι, 4 µποφόρ, αλλά στα προσήνεµα παράλια και ορεινά ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή 24/12 περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ αναµένονται λίγες τοπικές βροχές και λίγα χιόνια, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Τη νύκτα αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες και χιόνια τοπικά στα ορεινά. Η
θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.

Τη ∆ευτέρα 25/12 αναµένονται αρχικά µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα και χιόνια τοπικά στα ορεινά αλλά από το µεσηµέρι και µετά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Τρίτη 26/12 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top