ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νεαρός είχε τα πάντα στο όχημα του, από ναρκωτικά μέχρι εκρηκτικές ύλες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νεαρός είχε τα πάντα στο όχημα του, από ναρκωτικά μέχρι εκρηκτικές ύλες

Αποτελέσματα φαίνεται να φέρνει η νέα εκστρατεία της Αστυνομίας, αφού εκτός από τροχαίες παραβάσεις δίνεται έμφαση και στην πρόληψη άλλων παρανομιών.

 

Όχημα που οδηγούσε 21χρονος, στην επαρχεία Λευκωσίας, ανακόπηκε από μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών της Τροχαίας Αρχηγείου, γύρω στις 2:20 τα ξημερώματα του Σαββάτου 23/10.

Στον έλεγχο που ακολούθησε, εντοπίστηκε στη κατοχή του 21χρονου μικρή ποσότητα κάνναβης, 10 πυρσοί χειρός, έξι εκτοξευτές πυροτεχνημάτων και συνολικά είκοσι κροτίδες, από τις οποίες οι 17 μεγάλες και τρεις μικρές.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 21χρονο για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ αφού πέρασε από τα γραφεία της ΥΚΑΝ και του Αστυνομικού σταθμού Στροβόλου, αφέθηκε ελεύθερος λίγο πριν τις 5 το πρωί του Σαββάτου.

Εναντίον του νεαρού, Διερευνάται υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών και υπόθεση κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών. 

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top