LIFESTYLE

Γιάννης Σπαλιάρας: 'Aν θέλει ο Θεός... θα γίνω μπαμπάς'

Γιάννης Σπαλιάρας: 'Aν θέλει ο Θεός... θα γίνω μπαμπάς'

«Η πατρότητα δεν με τρομάζει» ανάφερε ανάμεσα σε άλλα σε συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town ο Γιάννης Σπαλιάρας, ερωτηθείς για την επιθυμία του να γίνει πατέρας.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 23/12, στο περιοδικό Down Town Κύπρου, ο Γιάννης Σπαλιάρας, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, στην οποία, ανάμεσα σε πολλά, μίλησε για την σχέση του και την πιθανότητα να γίνει πατέρας.

Ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Πρίφτης σχετικά με την ερωτική ζωή του μοντέλου από την Κύπρο, τον ρώτησε: «Τι ισχύει τελικά; Χώρισες με τη σύντροφό σου, Ζωή, ή είστε μαζί;», για να απαντήσει ο Γιάννης Σπαλιάρας λέγοντας ότι «Όχι, όχι, δεν έχω χωρίσει, αλλά δεν παντρεύομε. Ο γάμος για μένα θα έρθει, αν έρθει ένα παιδί στη ζωή μου. Ξέρεις, το τυπικό του προγράμματος».

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος, ρώτησε τον συνεντευξιαζόμενό του, κατά πόσο είναι κοντά στο να γίνει πατέρας κι αν το έχει σαν επιθυμία.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, απάντησε πως, «Μετά τα 40 μου, άρχισα να το σκέφτομαι πιο πολύ. Τώρα πια ναι, θέλω ένα παιδί και η πατρότητα δεν με τρομάζει. Φαντάζομαι, αν θέλει ο Θεός, θα γίνω μπαμπάς και η σκέψη αυτή έχει ωριμάσει πια μέσα μου. Ξέρεις, κάποτε δεν εκτιμούσα τη σταθερότητα και την ηρεμία που έχουν οι σχέσεις. Δεν μου έφτανε. Όσο μεγαλώνω, αλλάζω».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top