ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Θα τρώγαμε 5,235 κιλά ακατάλληλου κρέατος – Τους «τσάκωσαν» στο πάρα πέντε

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Θα τρώγαμε 5,235 κιλά ακατάλληλου κρέατος – Τους «τσάκωσαν» στο πάρα πέντε

Σε συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας που διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής 22/12 στην Λευκωσία για την αποτροπή παράνομης συναλλαγής προϊόντων, μέλη του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος (Επιχειρήσεων) Αρχηγείου Αστυνομίας, εντόπισαν μεγάλο αριθμό σφάγιων αρνιών, για τα οποία διερευνάται υπόθεση κατοχής σφαγίων χωρίς τη δέουσα σήμανση και συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6.35 το απόγευμα (22/12) στη Λευκωσία, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν πέντε πρόσωπα να μεταφέρουν σφάγια από ένα σταθμευμένο ψυγείο φορτηγό όχημα σε άλλο σταθμευμένο ψυγείο φορτηγό όχημα.

Τα μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έλεγχο και εντόπισαν συνολικά 222 σφάγια αρνιά, συνολικού βάρους 5.235 κιλών, τα οποία δεν έφεραν τη δέουσα σφραγίδα καταλληλότητας.

Στο μέρος προσήλθε ο 40χρονος συντονιστής των πέντε πιο πάνω προσώπων, καθώς και λειτουργοί των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών και του Τμήματος Τελωνείων.

Στη συνέχεια ο 40χρονος και τρία από τα πρόσωπα που εντοπίστηκαν να μεταφέρουν τα σφάγια, κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου, ενώ τα σφάγια κατασχέθηκαν από τους λειτουργούς των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ομορφίτας διερευνά την υπόθεση.     

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top