ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραμονή Χριστουγέννων και ο καιρός μας επιφυλάσσει χιόνια – Αναλυτικά η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής

Παραμονή Χριστουγέννων και ο καιρός μας επιφυλάσσει χιόνια – Αναλυτικά η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής

 Χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ του Σαββάτου 23/12  ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, µέτριοι 4 µποφόρ αλλά στα προσήνεµα ισχυροί 5 και παροδικά µέχρι πολύ ισχυροί 6 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή 24/12  ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες. Στα ορεινά αναµένεται να χιονίσει.

 Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, µέτριοι 4 µποφόρ αλλά στα προσήνεµα ισχυροί 5 και παροδικά µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη αλλά παροδικά στα προσήνεµα παράλια θα είναι κυµατώδης.

 Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας.Στα ορεινά αναµένεται να χιονίσει.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ αλλά σταδιακά αναµένεται να εξασθενίσουν σε 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη αλλά παροδικά στα προσήνεµα παράλια θα µέχρι κυµατώδης.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες, ενώ στα ορεινά θα χιονίσει. Σταδιακά αναµένεται αισθητή βελτίωση. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top