ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραμονή Χριστουγέννων και ο καιρός μας επιφυλάσσει χιόνια – Αναλυτικά η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής

Παραμονή Χριστουγέννων και ο καιρός μας επιφυλάσσει χιόνια – Αναλυτικά η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής

 Χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ του Σαββάτου 23/12  ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, µέτριοι 4 µποφόρ αλλά στα προσήνεµα ισχυροί 5 και παροδικά µέχρι πολύ ισχυροί 6 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή 24/12  ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες. Στα ορεινά αναµένεται να χιονίσει.

 Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, µέτριοι 4 µποφόρ αλλά στα προσήνεµα ισχυροί 5 και παροδικά µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη αλλά παροδικά στα προσήνεµα παράλια θα είναι κυµατώδης.

 Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας.Στα ορεινά αναµένεται να χιονίσει.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ αλλά σταδιακά αναµένεται να εξασθενίσουν σε 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη αλλά παροδικά στα προσήνεµα παράλια θα µέχρι κυµατώδης.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες, ενώ στα ορεινά θα χιονίσει. Σταδιακά αναµένεται αισθητή βελτίωση. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top