ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι μελετημένες κινήσεις της διοίκησης, και πότε επιστρέφουν όλοι στις προπονήσεις!

Οι μελετημένες κινήσεις της διοίκησης, και πότε επιστρέφουν όλοι στις προπονήσεις!

Η Ανόρθωση Αμμοχώστου μπορεί να «πληγώθηκε» από την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα που ήρθε στην 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, και μάλιστα εντός έδρας από τον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο, δεν κυριαρχεί η απογοήτευση, αλλά η διαδικασία ανασύνταξης του συνόλου.

Οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε ημέρες ξεκούρασης, μιας και την Τρίτη (26/12) επιστρέφουν, ενώ την Τετάρτη (27/12) ξεκινάει η προετοιμασία για τη «μάχη» με την Δόξα Κατωκοπιάς, εκεί όπου η νίκη είναι επιβεβλημένη.

Στις τελευταίες εξελίξεις, ο Ιβάν Μπανταλόφσκι είναι εκτός ομάδας, ενώ στα μεταγραφικά, σε πρώτο πλάνο περνάει ο επιθετικός που θα μπορεί να προσφέρει άμεσα με τα τέρματα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η περίπτωση του Σαντίκ είναι στα υπόψιν αλλά όχι ως πρώτο μέλημα, με όλους να κοιτούν έναν φορ με τα χαρακτηριστικά του Πλετ. Το σίγουρο είναι, πως η ομάδα δε θα κινηθεί για περιφερειακό, αλλά για έναν που θα «τρομάζει» τις αντίπαλες άμυνες με το εκτόπισμα του.

Ο Ιανουάριος θα φέρει εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα της «κυρίας» με το Ρόνι Λέβι να θέλει μη ξοφλημένους επιθετικούς, άρα ονόματα που βρίσκονται στη «δύση» της καριέρας τους, απορρίπτονται. Η διοίκηση σκοπεύει να προσφέρει στον Ισραηλίτη κόουτς την καλύτερη δυνατή ενίσχυση της ομάδας, με στόχο να επιτευχθεί η έξοδος στην Ευρώπη, και μετέπειτα ότι έρθει είναι καλοδεχούμενο.

Οι κινήσεις που θα γίνουν είναι μετρημένες, διότι κανείς δε θέλει να «χαλάσει» η υγεία και η ομοιογένεια που «βγάζει» η Ανόρθωση εντός αγωνιστικού χώρου. Ο κόσμος καλείται να στηρίξει τις προσπάθειες όλων, και να παραμείνει ενωμένος για το καλό του συλλόγου παρά την «πικρή» ήττα από τους πρωταθλητές.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top