ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Πάμπλο με το απόλυτο και οι παίχτες με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής!

Ο Πάμπλο με το απόλυτο και οι παίχτες με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής!

Έχουμε διανύσει 17 αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα και έχουμε μπροστά μας ένα δείγμα για το ποιοι παίχτες τράβηξαν το περισσότερο κουπί στις ομάδες τους.

Όσον αφορά την ΑΕΚ ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν έχασε λεπτό είναι ο τερματοφύλακας Χουάν Πάμπλο ο οποίος αγωνίστηκε συνολικά 1530 λεπτά. Δεύτερος στη σχετική λίστα έρχεται ο Ακοράν Μπαρέρα Ρέγιες ο οποίος συνολικά έπαιξε 1437 λεπτά. Το βάθρο από την τρίτη θέση συμπληρώνει ο Ντάνιελ Μόισοφ με 1428 αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του.

Στη συνέχεια συναντάμε τους Καταλά, Τολεμές, ενώ πιο κάτω βρίσκεται ο Λαρένα. Ο Τέτε βρίσκεται πιο κάτω με τον Λαμπάν να έχει και αυτός πάνω από χίλια λεπτά. Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί πάνω από χίλια λεπτά είναι ο Ιβάν Τρισκόφσκι. Τα στατιστικά στοιχεία δεν κάνουν λάθος και μας δείχνουν πως ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ έχει ένα βασικό κορμό και σε κάθε παιχνίδι προβαίνει στις αλλαγές που αυτός θεωρεία απαραίτητες.

Ενδεικτικό είναι ότι από την πρώτη εννιάδα ποδοσφαιριστών που αναφέραμε, οι τέσσερις από τους εννέα είναι άνω των 35 χρονών. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top