ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Επιμένει ο Λιλλήκας: ‘Mόνο εγώ κερδίζω Αναστασιάδη στον β' γύρο ’

Επιμένει ο Λιλλήκας: ‘Mόνο εγώ κερδίζω Αναστασιάδη στον β' γύρο ’

Ο Γιώργος Λιλλήκας, παραχώρησε με εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Μανώλη Καλατζή και στην εφημερίδα «Πολίτης», όπου ανάμεσα σε άλλα υποστήριξε ότι, μόνο ο ίδιος μπορεί να κερδίσει τον Νίκο Αναστασιάδη στον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λιλλήκας, ερωτηθείς από τον Μανώλη Καλατζή γιατί θεωρεί ότι θα μπορούσε η δική του υποψηφιότητα να κερδίσει τον Νίκο Αναστασιάδη, υποστήριξε ότι: «Παρά την άποψή μου για τις δημοσκοπήσεις, φαίνεται ότι ακόμα και από αυτές ότι μόνο η δική μου υποψηφιότητα μπορεί να κερδίσει τον Νίκο Αναστασιάδη. Η μόνη υποψηφιότητα που μπορεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη και των κεντρώων ψηφοφόρων και των ψηφοφόρων της Αριστεράς, είναι η δική μου».

Στην συνέχεια εξήγησε πως: «Σε αντίθεση με τον Σταύρο Μαλά που δεν κερδίζει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων του κεντρώου χώρους και του Νικόλα Παπαδόπουλου που, λόγω της ταύτισής του στην οικονομική πολιτική με την κυβέρνηση Αναστασιάδη, δεν κερδίζει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων της Αριστεράς».

«Κατά συνέπεια», πρόσθεσε, «είναι υποψηφιότητες που χάνουν από τον Νίκο Αναστασιάδη και γι’ αυτό είμαι σίγουρος ότι είναι αυτό που θα προσμετρήσουν στο τέλος  οι πολίτες που θέλουν αλλαγή της παρούσας διακυβέρνησης», κατέληξε ο κ. Λιλλήκας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top