ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΒΟΜΒΑ ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Κατέθετε για δυο και πλέον ώρες – Ρωτήθηκε για συγκεκριμένα πρόσωπα

ΒΟΜΒΑ ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Κατέθετε για δυο και πλέον ώρες – Ρωτήθηκε για συγκεκριμένα πρόσωπα

Προς τις δραστηριότητες του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος στρέφονται οι έρευνες των αρχών σχετικά με την έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 25/12 στο όχημα της μητέρας του.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα 

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας, ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος έδωσε τα ξημερώματα, προφορική κατάθεση στις Αρχές.

Η προφορική του κατάθεση σύμφωνα με πληροφορίες διήρκεσε περίπου δυο ώρες  με τον Φαίδωνα να ερωτάται και να δίνει απαντήσεις για διάφορα πρόσωπα που στο παρελθόν εκδήλωσαν επιθετική στάση απέναντί του.

Να σημειώσουμε πως από τις προκαταρτικές εξετάσεις, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο η βόμβα να... στόχευε τους γονείς του Φαίδωνος.

Η Αστυνομία στρέφει την προσοχή της στις δραστηριότητες του Δημάρχου ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να περάσουν από το ΤΑΕ Πάφου ακόμη και εντός της ημέρας (25/12) διάφορά πρόσωπα για κατάθεση.

Όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, η έκρηξη σημειώθηκε στο όχημα της 66χρονης μητέρας του Δημάρχου στις 04:05 τα ξημερώματα ανήμερα των Χριστουγέννων.

Να σημειώσουμε πως το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο στον υπόγειο χώρο της κατοικίας ενώ δίπλα σε αυτό μένει η γιαγιά του Δημάρχου μαζί με την οικιακή της βοηθό.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top