ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πεντάστερη Λίβερπουλ! (Video)

Πεντάστερη Λίβερπουλ! (Video)

 
Η Λίβερπουλ ήταν χορταστική στο δεύτερο ημίχρονο και με τους Κοουτίνιο και Φιρμίνο σε μεγάλη μέρα γιόρτασε τη δική της Boxing Day μετατρέποντας τη Σουόνσι σε… σάκο του μποξ (5-0)!
 

Eίναι η ομάδα που χορταίνει το ουδέτερο μάτι. Μέσα σε 20 αγωνιστικές έχει σκοράρει ήδη 46 φορές και αν δεν ήταν η παροιμιώδης αδυναμία της να κρατήσει αποτελέσματα, τότε θα ήταν ακόμα πιο ψηλά.

Όταν ο Φελίπε Κοουτίνιο και ο Ρομπέρτο Φιρμίνο έχουν κέφι, τότε το θέαμα είναι σίγουρο. Η Λίβερπουλ ήταν βγαλμένη από την χώρα του καφέ και με τους Βραζιλιάνους της να κρύβουν την μπάλα (ειδικά στην επανάληψη) έφτασε στο χορταστικό 5-0 επί της Σουόνσι που την έβαλε ξανά στην πρώτη τετράδα.

Παρότι το πάρτι ξεκίνησε από πολύ νωρίς με ένα υπέροχο γκολ του Κοουτίνιο (6’, 1-0) που σημάδεψε από τα 25 μέτρα το παραθυράκι του Φαμπιάνσκι, εντούτοις η Λίβερπουλ άργησε να ανεβάσει στροφές.

Σπατάλησε ένα ημίχρονο, παίζοντας σβηστά και πήρε μπροστά στην επανάληψη. Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο με προβολή έπειτα από έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Κοουτίνιο έκανε το 2-0 και καθάρισε το ματς (52’), με την Σουόνσι να πετάει λευκή πετσέτα.

Μέσα σε ένα δίλεπτο (65’-66’), ο Αλεξάντερ-Άρνολντ και ο Φιρμίνο έφτασαν τον δείκτη του σκορ το 4-0, αφού η Λίβερπουλ ότι ώρα ήθελε έκανε ευκαιρία.

Ένα πανέμορφο διαγώνιο βολέ του Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (82’) διαμόρφωσε 5-0, με το κοινό να ζητά με μανία στο τέλος ένα γκολ είτε από τον Σαλάχ είτε τον Σολάνκε, με τον δείκτη του σκορ να μένει αναλλοίωτος πάντως ως το τέλος.

 
Πηγή: www.sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top